15 TEMMUZ TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 15 Temmuz Pazartesi Ulaşım Bedava Mı? 15 Temmuz Otobüs, Metro, Marmaray, Metrobüs, Vapur Ücretsiz Mi?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bu yıl pazartesi gününe denk geliyor. Her yıl çeşitli etkinlikler düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ulaşımın ücretsiz olup olmayacağı merak konusu oldu. Çok sayıda vatandaş 15 Temmuz'da tramvay, vapur, metro, metrobüs ve otobüs ücretsiz mi sorguladı. Peki, 15 Temmuz ulaşım ücretsiz mi? İşte yanıtı..

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için geri sayıma geçildi. Her yıl birbirinden farklı etkinliklerle geçen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bu yıl pazartesi gününe denk geldi. 2024 resmi tatiller arasında yer alan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlama yapacak olan belediyeler harekete geçti. 15 Temmuz Pazartesi günü ulaşım araçlarını kullanacak olan vatandaşlar ücret ödeyip ödemeyeceğini merak etti. Peki, 15 Temmuz Pazartesi ulaşım bedava mı? 15 Temmuz Pazartesi otobüsler ücretsiz mi? İşte merak edilenler..

15 TEMMUZ PAZARTESİ ULAŞIM BEDAVA MI?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için ulaşım kararı alındı. Resmi Gazete'de yayımlanan 15 Temmuz ulaşım kararına göre bu yıl pazartesi gününe denk gelen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü toplu taşıma ücretsiz olacak. Başkent Ankara'da Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN tüm vatandaşlara gün boyunca ücretsiz hizmet verecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber