16 AĞUSTOS FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE KİM ELENDİ? Now TV Fatih Ürek İle Gelin Görümce Kim Birinci Oldu?

Ünlü sanatçı Fatih Ürek'in sunduğu Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında hafta finali geldi çattı. 16 Ağustos Cuma günü ekrana gelen Fatih Ürek Gelin Görümce 40. bölüm kazananı 100 bin TL ödülün sahibi olacak. Peki, Fatih Ürek Gelin Görümce kim birinci oldu? 16 Ağustos Fatih Ürek Gelin Görümce kim elendi? İşte yanıtı..

Now TV gündüz kuşağı yapımlarından Fatih Ürek İle Gelin Görümce bir haftanın daha sonu geldi. 16 Ağustos Cuma günü sevenlerinin karşısındaki yerini alan Fatih Ürek İle Gelin Görümce 40. bölüm bu haftanın kazanan gelini 100 bin TL ödülü cebine koydu. Hafta içi her gün saat 16.15 olduğunda yayına giren Fatih Ürek İle Gelin Görümce bugün kim birinci oldu belli oldu. Peki, 16 Ağustos Fatih Ürek Gelin Görümce kim elendi? İşte 16 Ağustos Fatih Ürek Gelin Görümce puan durumu..

16 AĞUSTOS FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE KİM ELENDİ?

Birbirinden iddialı 4 gelin ile görümcelerinin kıyasıya yarışında bir haftanın daha sonu geldi. Fatih Ürek İle Gelin Görümce Kübra, Fatma, Şirin ve Güllü arasında mücadele hız kesmezken kazanan isim 100 bin TL'yi kaptı. Puanlama sırasında seslerin yükseldiği programda Güllü ile Şirin'in görümcesi Öznur arasında ipler iyice gerildi. Güllü'nün, "Niye alevlendin canım? Gideceğim korkusu bu kadar mı sardı?" deyince Öznur'dan, "Adam gibi geldim adam gibi giderim" çıkışı gecikmedi.

16 AĞUSTOS FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE ELENEN GELİN : ŞİRİN

16 AĞUSTOS FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE 5000 TL KAZANAN GELİN : ŞİRİN

16 AĞUSTOS FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE 10.000 TL KAZANAN GELİN : FATMA

16 AĞUSTOS FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE PUAN DURUMU

KÜBRA: 13

FATMA: 11

ŞİRİN: 14

GÜLLÜ : 13

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber