16 Ekim Gelinim Mutfakta Puan Durumu Netleşti: Gelinim Mutfakta Bugün Kim 1. Oldu?

16 Ekim Çarşamba günü haftanın 3. çeyrek altını için tezgah başına geçen gelinlerden kim kazandı araştırıldı. Aslı Hünel günün en güzel Köz Biberli Muhteşem Köfte yapan gelinine çeyrek altın verdi. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? İşte yanıtı..

16 Ekim Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Kanal D gündüz kuşağının en sevilen programlarından Gelinim Mutfakta 1473. bölüm Köz Biberli Muhteşem Köfte yapıldı. 4 gelin günün en iyi tabağını çıkarıp çeyrek altını kazanmak için yarıştı. Nurten kayınvalide için iddia edilen diskalifiye olayının perde arkası belli oldu. Peki, 16 Ekim Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? İşte 16 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM 1. OLDU?

Haftanın üçüncü gününde hem leziz hem de pratik Köz Biberli Muhteşem Köfte yapan gelinlerden çeyrek altın kazanan gelin EZGİ oldu. 16 Ekim Çarşamba günü ilk tadımı yapan Aslı Hünel 2 puanı Aysun’a, 5 puanı Ezgi’ye, 1 puanı Nur’a ve 3 puanı Seren’e verdi. Seren'in kayınvalidesi Olcay'ın Aysun'un kayınvalidesi Nurten'in mutfak şefini dinleyerek menüyü öğrendiğini iddia etti ancak gerçek bambaşka çıktı. İşte Gelinim Mutfakta 16 Ekim puanları..

16 EKİM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN - 9

GELİNİM MUTFAKTA SEREN - 15

GELİNİM MUTFAKTA EZGİ - 21

GELİNİM MUTFAKTA NUR - 5

Gelinim Mutfakta Çeyrek Altın Program
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber