17 Ekim Koç Dolunayı Burçlara Etkileri Felaketi Yaşatacak

Astroloji meraklılarının gündemine giren Koç dolunayı araştırılmaya başladı. 17 Ekim Perşembe günü gerçekleşen Koç dolunayı burçlara etkileri tek tek sıralandı. İşte 17 Ekim Koç dolunayı etkileri..

17 Ekim Koç Dolunayı Burçlara Etkileri

Tüm dengeleri altüst etmek üzere gelen 17 Ekim Koç dolunayı araştırılmaya başladı. "Harekete geçmem lazım ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum” diyenlerin kafalarını bir hayli karıştıracak dolunay etkileri size felaketi yaşatacak. Peki, 17 Ekim Koç dolunayı burçları nasıl etkileyecek? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Kova, Terazi, Balık burcunda dolunayın etkileri..

17 EKİM KOÇ DOLUNAYI BURÇLARA ETKİLERİ

Koç: Yükselen koçlar bu dolunayı oldukça belirgin bir şekilde yaşayacaklar. İlişkilerinde kendiniz olmak ve karşımızdaki ile denge kurma teması ağır basıyor olacak.

Boğa: Bilinçaltı konularının ağırlık kazandığı, geçmişten gelen yaraların daha görünür olduğu bir 15 gün içerisinde olabilirsiniz.

İkizler: Arkadaşlarınız ve aşkınız arasında denge kurmaya çalışmak bu dönemde sizi biraz gergin yapabilir.

Yengeç: Kariyeriniz veya genel olarak göz önüne çıkma, toplum içine çıkma ile ilgili konularda gizlide kalmış konuların ön plana çıkması söz konusu olacak.

Aslan: Akademik ve eğitimle ilgili konularda birtakım sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. İnançlarınızla ilgili size acı veren bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz.

Başak: Derin psikolojik yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Uzun süredir içinizde tuttuğunuz gerçekleri dürüst ve net bir şekilde açığa çıkarabilirsiniz.

Terazi: İlişkiler konusunda yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. İlişkinizde kendiniz olmak temalı durumların içine düşebilir, istek ve düşüncelerinizi açık bir şekilde dile getirmek durumunda kalabilirsiniz.

Akrep: Sağlık ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilir, yeni bir sağlık rutinine girebilirsiniz.

Yay: Muhtemel yeni aşk ilişkilerinin başlangıcı olabilir. Var olan ilişkinizde gizlide kalmış konular açığa çıkabilir.

Oğlak: Aileniz ve ebeveynlerinizle ilgili konular gündeme gelecek. Yeni bir ev değişikliği yapabilirsiniz.

Kova: Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve akrabalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Balık: Finansal konularda yeni girişimler için uygun bir zaman. Alacak verecek konularında aceleci davranmaktan kaçınmalısınız.

17 Ekim Dolunayı Burçlar Dolunay
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber