17 Eylül Salı Bu Akşam Bahar Dizisi Var Mı? Show TV Bahar Yeni Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Demet Evgar'ın Bahar rolüne büründüğü Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi yeni sezon beklenmeye başladı. 17 Eylül Salı gününün gelişiyle gözler Bahar dizisi yeni bölüme çevrildi. Oldukça heyecanlı geçen Bahar sezon finalinde Bahar ve Timur'un ameliyatta kalbi durdu. Peki, 17 Eylül Salı bu akşam Bahar dizisi var mı? İşte yanıtı..

Bahar ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arayan izleyiciler yeni sezon için geri sayıma geçti. Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya gibi isimlerin paylaştığı Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi her hafta salı günleri Show TV ekranındaki yerini aldı. 17 Eylül Salı akşamının gelişiyle Bahar dizisi yeni bölüm olup olmadığı merak konusu oldu. Peki, Bahar yeni bölüm ne zaman? 17 Eylül Salı bu akşam Bahar dizisi var mı? İşte yanıtı..

17 EYLÜL SALI BU AKŞAM BAHAR DİZİSİ VAR MI?

Haziran ayında ekrana gelen son bölümle sezonu kapatan Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi yeni bölüm bu akşam ekrana gelmeyecek. Bahar dizisi yeni sezona 24 Eylül Salı akşamı başlayacak. Ailesi için 20 yıl boyunca hayallerini erteleyen Bahar'ın hikayesini işleyen sevilen yapımda yeni tarihi 24 Eylül olarak açıklandı. Bahar dizisi son bölümde karaciğer nakli için ameliyat masasına yatan Timur ile Bahar'ın kalbi durdu. Parla ile Umay'ın Can'la yaptıkları trafik kazası tüm seyrin değişmesine neden oldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber