17 TEMMUZ FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE PUAN DURUMU TIKLA ÖĞREN: Now TV Fatih Ürek İle Gelin Görümce Bugün Kim Birinci Oldu?

17 Temmuz Çarşamba günü ekran macerasına devam eden Fatih Ürek İle Gelin Görümce 18. bölüm puanları merak edildi. Haftanın üçüncü günü hangi görümceden hangi geline kaç puan geldiği sorgulandı. Peki, 17 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce kim birinci oldu? İşte 17 Temmuz Fatih Ürek İle Gelin Görümce puan durumu..

Now TV ekranının en sevilen yapımlarından Fatih Ürek İle Gelin Görümce yarışında yeni gün başladı. 17 Temmuz Çarşamba günü ekrana gelen Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında günün puanlaması başladı. Hafta içi her gün saat 16,15 olduğunda izleyicilerin karşısına çıkan Now TV Fatih Ürek İle Gelin Görümce yarışında 4 gelin ile 4 görümce atağa geçti. Günün en güzel tabağını çıkaran gelin 5000 TL kaptı. Peki, 17 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce kim birinci oldu? İşte 17 Temmuz Fatih Ürek İle Gelin Görümce puan durumu..

17 TEMMUZ FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE KİM BİRİNCİ OLDU?

17 Temmuz Çarşamba günü yayınlanan Fatih Ürek ile Gelin Görümce programında günün yemeği Damak Çatlatan Tavuk oldu. 4 gelin arasında en güzel yemeği hazırlayan HEDİYE oldu ve 5000 TL ödülün sahibi oldu. Her bölüm 5000 TL verilen Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında hafta finaline avantajlı girmek isteyen gelinler hünerlerini sergiledi. Günün yemeğini en iyi yapan Hediye hem görümcelerden hem de Fatih Ürek'ten en yüksek puanı kaptı. 17 Temmuz Çarşamba Fatih Ürek İle Gelin Görümce birincisi Hediye'yi tebrik ediyoruz.

17 TEMMUZ FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE PUAN DURUMU

BURCU : 14

HEDİYE : 15

FATMA: 12

ŞİRİN: 12

FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber