18 Ekim Gelinim Mutfakta Kim Elendi? 18 Ekim Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Hafta finalinde 10 adet burma bilezik dağıtan Gelinim Mutfakta yarışında birinci araştırıldı. 4 gelinden en yüksek puanları toplayan haftanın bilezikleri kollarına geçirdi. Peki, 18 Ekim Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte 18 Ekim Gelinim Mutfakta puanları..

18 Ekim Gelinim Mutfakta Kim Elendi?

Aslı Hünel'in sevilen sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın birincisi 10 altın bilezik, günün birincisi ise çeyrek altın kazandı. Hafta boyunca en düşük puanları alan gelin evinin yolunu tuttu. Peki, 18 Ekim Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte 18 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

18 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Her gün birincisinin çeyrek altın, her hafta birincisinin 10 altın bilezik kazandığı Gelinim Mutfakta son bölüm ekrana geldi. 18 Ekim Cuma günü Kıyır Kıyır Kaymakpare yapan gelinlerden günün birincisi EZGİ oldu ve çeyrek altını yakasına taktı. Hafta boyunca en yüksek puanları alan EZGİ 10 altın bileziği kollarına taktı. Hafta boyunca en düşük puanların sahibi gelin NUR ile kayınvalidesi GÜLDENUR yarışmaya veda ederek evin yolunu tuttu. İşte Gelinim Mutfakta bu haftanın toplam puanları..

18 EKİM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA NUR - 5

GELİNİM MUTFAKTA SEREN - 10

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN - 11

GELİNİM MUTFAKTA EZGİ -20

GELİNİM MUTFAKTA 5 GÜNLÜK TOPLAM PUANLAR

GELİNİM MUTFAKTA NUR - 50

GELİNİM MUTFAKTA SEREN - 67

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN - 69

GELİNİM MUTFAKTA EZGİ - 83

Gelinim Mutfakta Puan Durumu Yarışma
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber