18 MART ŞANLIURFA OKULLAR TATİL Mİ? Şanlıurfa Valiliği Okullar Tatil Mi? 18 Mart Pazartesi Şanlıurfa Bugün Okul Var Mı?

18 Mart 2024 Pazartesi günü kent genelinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış ardından gözler Şanlıurfa Valiliğine çevrildi. 18 Mart Şanlıurfa okullar tatil mi araştırması yapan öğrenci ve veliler son duruma odaklandı. Peki, Şanlıurfa Valiliği okullar tatil mi? İşte yanıtı..

SON DAKİKA HABERİ ŞANLIURFA / Meteoroloji Genel Müdürlüğü Şanlıurfa için şiddetli yağış uyarısında bulundu. Gece saatlerinden bu yana aralıksız devam eden kuvvetli sağanak yağış il genelinde etkili oldu. Yeni haftaya başlangıç yapacak olan öğrenciler 18 Mart Şanlıurfa okullar tatil mi araştırmasına başladı. 18 Mart Pazartesi günü etkili olan yağışın ardından Şanlıurfa için hava durumu merak edildi. Peki, Şanlıurfa okullar tatil mi? Şanlıurfa Valiliği okullar tatil mi? İşte merak edilen soruların yanıtları..

18 MART ŞANLIURFA OKULLAR TATİL Mİ?

18 Mart Şanlıurfa okullar tatil mi merak edenler için hemen belirtelim ki okullar tatil değil. Meteoroloji Şanlıurfa genelinde etkili olacak kuvvetli sağanak yağış uyarılarını peş peşe yaptı. Gece saatlerinden bu yana aralıksız devam eden sağanak yağışın sel ve su baskını olasılıklara karşı vatandaşlardan dikkatli olunması istendi. Şanlıurfa Valiliğinden henüz tatil açıklaması gelmedi.

ŞANLIURFA HAVA DURUMU 18 MART 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Şanlıurfa için hava durumu tahmini şöyle; 18 Mart Pazartesi günü Şanlıurfa hava durumu Kuvvetli Yağmur etkili olacak. Meteoroloji Şanlıurfa uyarısında, "Pazartesi günü Şanlıurfa'nın doğusu ve güneyinde kuvvetli sağanak yağış beklenmektedir. Salı günü sabah saatlerinde etkisini kaybedecek olan kuvvetli yağışlara bağlı olarak meydana gelebilecek sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir" mesajı geldi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber