19 AĞUSTOS KOVA DOLUNAYI BURÇLARA ETKİSİ O BURÇLARI FENA ÇARPACAK! Ağustos Sonuna Kadar Kaçış Yok! Büyük Kriz Kapıda

Astroloji meraklılarının ilgi alanına girecek tarih geldi çattı. 19 Ağustos Pazartesi günü etkisini gösterecek olan kova dolunayı 2024 felaketi yaşatacak. Kova burçlarına en riski günü yaşatacak olan dolunay etkileri uzun zaman devam edecek. Toplumsal çözülmelere hazırlıklı olun. İşte 19 Ağustos kova dolunayı burçlara etkisi..

Takvim yaprakları 19 Ağustos Pazartesi gününü gösterince arama motorlarında kova dolunayı 2024 sorgusu başladı. 19 Ağustos 2024 tarihinde İstanbul’a göre saat 21.25 olduğunda meydana gelecek kova dolunayı burçlara felaketi yaşatacak Kaçışın olmadığı kova dolunayı eylül Ay tutulmasına meydan hazırlayacak. Toplumsal değişimlerden talihsizliklere, iç hesaplaşmalardan güzel imkanlara varana dek birçok değişim maddesinin gündeme geleceği dolunay burçları fena çarpacak. İşte 19 Ağustos kova dolunayı burçlara etkisi..

19 AĞUSTOS KOVA DOLUNAYI BURÇLARA ETKİSİ

Kova 27 derecede gerçekleşen kova dolunayı 19 Ağustos Pazartesi günü saat 21.25 olduğunda başlayacak. Astroloji sevdalılarının kaçırmaması gereken tarihi olay kova dolunayı en çok akrep, boğa, aslan ve kova burçlarına musallat olacak. Ani sinir harplerine dikkat edin. Ağustos sonuna kadar fevri çıkışlarınıza dikkat edin. İşte kova dolunayı burçlara etkileri..

KOÇ: Kova dolunayı koç burçlarından sosyal çevreleri ve arkadaşlık ilişkilerine odaklanmaya fırsat verecek.

BOĞA: Kova dolunayında boğa burçları kariyer ve meslek hayata yönelecek. Birbirinden farklı yeni fırsatlar ortaya çıkacak.

İKİZLER: Eğitim ve seyahat maddelerinde sizi şaşırtacak gelişmeler meydana gelecek.

YENGEÇ. Finansal konulara ve ortak kaynaklara dikkat çekilecek gündesiniz. Yatırımlara ve miras maddelerine dikkat edin.

ASLAN: Aslan burçlarında iş hayatı ve özellikle ortaklıklarla ilgili önemli farkındalıklar meydana gelecek.

BAŞAK. Başak burcunda Kova dolunayı sağlık, günlük rutinler ve iş ortamlarıyla ilgili etkileri yoğun şekilde hissetmenize sebep olacak.

TERAZİ: Terazi burcunda Kova dolunayı yaratıcılık ve romantizm getirecek.

AKREP: Ev ve aile hayatınız kökten değişecek. Kova dolunayı ailevi sorumluluklar ve evde yapılacak değişiklikleri getirecek.

YAY: Yay burcunda kova dolunayı değişim getirecek. Özellikle kardeşler ve yakın çevre arasındaki konular gündeme gelecek.

OĞLAK: Finansal durumunuzdaki değişimler gündeme gelecek. Hem maddi hem de manevi değerleriniz ağır etkilenecek.

KOVA: Kova dolunayı kova burçlarının enerjilerini kökten değiştirecek. Kişisel hedefler ve benlik algısı bu dönemde en çok dikkat ettiğiniz konu olacak.

BALIK: İç dünyanız ve ruhsal gelişiminizle ilgili konular ön plana çıkacak. Geçmişle yüzleşme zamanı geldi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber