19 Eylül Gaziler Günü Mesajları Resimli 2024! Gaziler Günü Mesajı Kısa, Uzun, Resimli! 19 Eylül Gaziler Günü Sözleri

Her sene 19 Eylül tarihinde kutlanan Gaziler Günü kutlamaları başladı. 1921 yılındaki Sakarya Meydan Zaferi ardından 19 Eylül günü gazilere armağan edildi. Bu kutlu günde binlerce vatandaş en anlamlı ve özel gaziler günü mesajlarına odaklandı. İşte 19 Eylül Gaziler Günü mesajları resimli..

19 Eylül Gaziler Günü mesajları araştırması yapan vatandaşlar günün anlam ve önemini mercek altına aldı. Her sene 19 Eylül tarihinde kutlanan Gaziler Günü için çeşitli törenler hazırlandı. 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal ve Gazi unvanı verildi. 1921 yılından itibaren her yıl 19 Eylül tarihi Gaziler Günü olarak kutlanmaya başladı. İşte 19 Eylül Gaziler Günü kutlama mesajları resimli..

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJLARI

Ülkemizin bağımsızlığı ve varlığı için mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimize şükran ve minnet borçluyuz.

Kahraman gazilerimiz, sizler bu vatanın en büyük onuru ve gururusunuz. 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan için büyük fedakârlıklarda bulunan kahraman gazilerimizin 19 Eylül #GazilerGünü kutlu olsun.

Milletimizin kahraman gazilerine olan borcu asla ödenemez. 19 Eylül Gaziler Günü'nde tüm gazilerimizi minnetle anıyoruz.

GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI RESİMLİ

Şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bu topraklarda huzur içinde yaşıyoruz. 19 Eylül Gaziler Günü'nde saygıyla eğiliyoruz.

Ölürsek şehit, kalırsak gaziyiz" şiarıyla vatan için kahramanca mücadele eden Tüm gazilerimizin 19 Eylül #GazilerGünü'nü kutluyor, minnet ve şükranlarımı sunuyor, ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle anıyorum.

Vatan uğruna göğsünü siper eden, canını hiçe sayan kahraman gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun!

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu dünya'dan göç etmiş ebedi gazilerimize Allâh'tan rahmet diliyorum.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber