19 MAYIS MESAİ ÜCRETİ 2024: 19 Mayıs Mesai Var Mı? 19 Mayıs Çift Mesai Mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesai Ücreti

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için geri sayım sürerken gözler mesai ücretine çevrildi. Bu yıl pazar gününe denk gelen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı günü çalışanlar mesai ücreti alacak mı sorgulandı. Peki, 19 Mayıs çift mesai mi? 19 Mayıs mesai var mı? İşte yanıtı..

19 Mayıs mesai ücreti araştırmaları hızlandı. Milyonlarca vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl pazar günü kutlanacak. Yurdun dört bir yanının al bayraklarla donatılacağı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı günü çalışanlara ücret ödenip ödenmeyeceği merak konusu oldu. 19 Mayıs resmi tatil mi sorgulamaları yanıt buldu. Peki, 19 Mayıs çift mesai mi? 19 Mayıs mesai var mı? İşte yanıtı..

19 MAYIS MESAİ VAR MI? ÇİFT MESAİ Mİ?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 2024 resmi tatiller takviminde yer alıyor. Bu sene pazar gününe denk gelen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesi hazırlıklar tamamlandı. 2024 resmi tatilleri arasında yer alan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı günü çalışan özel sektör emekçileri fazla mesai ücreti alacak.

19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? OKUL VAR MI?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 2024 resmi tatil içinde bulunuyor. 19 Mayıs tarihi bu yıl pazar gününe denk geliyor. 19 Mayıs Pazar günü okullar, bankalar, hastaneler, noterler gibi tüm kamu kurumları kapalı oluyor. Özel sektör çalışanlarının resmi tatillerde çalışıp çalışmadığına kurumlar karar veriyor. 18 Mayıs Cumartesi ya da 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olmayacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber