2. DÖNEM KOMİK VE EĞLENCELİ KARNE TEBRİK MESAJLARI 2024: Karne Alan Çocuğa Güzel Sözler! Etkileyici Karne Günü Mesajları

14 Haziran karne günü sözleri araştıran veliler sorgulamaları hızlandırdı. Karna alan milyonlarca öğrenciye iyi temenniler vermek isteyen vatandaşlar karne tebrik mesajları araştırdı. Öğrencileri motive etmek isteyen ebeveynler karne günü tebrik mesajları araştırdı. İşte en komik, resimli karne günü mesajları..

Karne alan çocuğa güzel sözler araştırması yapan vatandaşlar 14 Haziran Cuma gününe odaklandı. Karne mesajları 2024 karne günü sebebiyle binlerce kişinin araştırmasında yer aldı. Yaz tatiline başlayacak olan öğrenciler için motivasyon sözleri gönderildi. Sosyal medya platformlarında paylaşılacak karne günü sözleri sorgulayan vatandaşlar için en güzel tebrik mesajları geldi. İşte en eğlenceli, komik, farklı karne mesajları ve sözleri 2024..

2. DÖNEM KARNE TEBRİK MESAJLARI

Koskaca bir seneyi başarıyla geride bıraktın. Karneni tebrik ediyor ve iyi tatiller diliyorum.

Çalışmalarının karşılığı olan bu güzel karnen senin mutluluğun olsun. İyi tatiller

Kendi çocuğum olduğu kadar hepimizin evlatlarının Başarıları daim olsun.. O gülen yüzleri hiç solmasın Tatil bizi bekler Savunun biz geliyoruz

Senin gibi bir evlada sahip olduğum için çok şanslıyım. Beni çok mutlu ettin. İyi tatiller dilerim.

KARNE ALAN ÇOCUĞA GÜZEL SÖZLER

Gerek davranışların gerekse derslerindeki başarılarınla hep zirvede oldun. Zirveden hiç inmemen dileğiyle...

Sene başından beri gösterdiğin gayret seni başarılarınla buraya kadar getirdi. Senden çok memnunum

Çalışmalarının karşılığı olan bu güzel karnen senin mutluluğun olsun. İyi tatiller

Evlatları okusun diye Hem annelik hem babalık yapan Yalnız ve Güçlü kadınlar ! Sizlerin de Karne Gününüzü tebrik ederim.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber