20 YIL SONRA GERİ DÖNÜYOR: GORA 4 GORA Ne Zaman, Nerede Yayınlanacak? GORA 4 GORA Filmi Konusu Ne? GORA 4 GORA Oyuncuları Kim?

Cem Yılmaz'ın en sevilen yapımlarından GORA serisi müjdesi verildi. GORA 4 GORA filmi ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği GORA 4 GORA ne zaman, nerede yayınlanacak belli oldu. Peki, GORA 4 GORA filmi konusu ne? GORA 4 GORA oyuncuları kim? İşte yanıtı..

Cem Yılmaz GORA bombasını patlattı. Milyonlarca izleyicinin hafızalarında yer eden Arif, 216, Mom Marley Faruk karakterlerinin bulunduğu GORA serisi devam kararı alındı. 20 yıl önce izleyici karşısına çıkan G.O.R.A filmi devamı beklenmeye başladı. 2004 yılında izlenen GORA ardından GORA 4 GORA filmi müjdesi geldi. Peki, GORA 4 GORA filmi konusu ne? GORA 4 GORA ne zaman yayınlanacak? GORA 4 GORA oyuncuları kim? İşte merak edilenler..

GORA 4 GORA FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

GORA 4 GORA filmi Netflix platformunda yayınlanacak. Filmin yayın tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Cem Yılmaz paylaşıma, "20 yıl sonra gelen lezzet!" notunu düştü. GORA 4 GORA filminin 2024 yılında izleyicisi ile buluşması bekleniyor.

GORA 4 GORA FİLMİ KONUSU

20 yıl önce yayınlanan G.O.R.A filminde Cem Yılmaz Arif karakterini canlandırdı. Uzaylılar tarafından kaçırılan Arif'in maceraları işlendi. Daha sonraki filmler de seriye eklendi. 2008 yılında A.R.O.G yayınlandı ve bu sefer Arif Yontma Taş Devri'ne ışınlandı. Cem Yılmaz en son Arif V 216 filmini izleyicilerle buluşturdu.

GORA 4 GORA OYUNCULARI

GORA 4 GORA filminde yer alacak oyuncuların isimleri henüz açıklanmadı. GORA 4 GORA filminin önceki filmlerle bağlantılı olması bekleniyor. Bu yönde Cem Yılmaz'dan henüz filmin konusu ve oyuncuları ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber