2024 LGS TABAN PUANLARI YÜZDELİK DİLİMLERİ PDF ÖĞREN: MEB LGS Okulların Yüzdelik Dilimleri GÜNCEL LİSTE! LGS 2024 Okul Taban Puanları

LGS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla 2024 LGS yüzdelik dilimleri araştırmaları başladı. MEB LGS tercih kılavuzu yayınlandı. Aldıkları puana göre lise tercihlerini yapan öğrenciler Fen, Anadolu, İmam Hatip gibi liselere ait taban puanlarını araştırdı. Peki, , LGS okulların yüzdelik dilimleri nereden bakılır? İşte LGS taban puanları yüzdelik dilimleri..

MEB LGS yerleştirme sonuçları 2024 22 Temmuz Pazartesi günü erişime açıldı. Gideceği liseleri öğrenen öğrenciler için hummalı süreç başladı. MEB tarafından LGS tercih kılavuzu yayınlanmasıyla LGS okulların yüzdelik dilimleri incelendi. Bulundukları illerdeki Fen, Anadolu ve Anadolu İmam Hatip Liselerine ait taban puanları ve yüzdelik dilimleri belli oldu. Peki, LGS 2024 okul taban puanları ve yüzdelik dilimleri nasıl bakılır? İşte LGS taban puanları yüzdelik dilimleri..

LGS TABAN PUANLARI YÜZDELİK DİLİMLERİ

28 Haziran Cuma günü açıklanan LGS sınav sonuçları ardından adaylar için tercih süreci start aldı. 17 Temmuz gününe kadar tercihlerini tamamlayan lise adayları sonuçlara ulaştı. 22 Temmuz Pazartesi günü açıklanan LGS tercih sonuçları ardından okulların taban puanları ve yüzdelik dilimleri belli oldu. MEB tarafından duyurulan LGS tercih sonuçlarına göre 2023 ve 2024 yılı taban puanları ve başarı sıralamalarını e-Okul üzerinden kontrol edebilirsiniz.

2024 LGS TABAN PUANLARI YÜZDELİK DİLİMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber