2024 TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde vatandaşlara uygun fiyatlarla konut sağlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda ilk kez ev sahibi olacak vatandaşlar ve 30 yaş altı gençler için düzenlediği kampanyalarla dikkat çeken TOKİ, 2024 yılında da yeni projelerle karşımıza çıkacak. İşte, TOKİ'nin 2024 projelerine dair detaylar:

Açık Artırmayla Satış:

TOKİ, 32 ilde 169 konut ve 28 ilde 192 iş yerini açık artırmayla satışa çıkaracak. 13-14 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan açık artırmada, uygun fiyatlarla konut ve iş yerlerine sahip olma fırsatı sunulacak.

Peşinat ve Vadeler:

Satışa sunulan konutlara ve iş yerlerine başvuruda bulunacak alıcılar, belirlenen illerde yüzde 25 peşinat ödeyerek, konutlar için 72 ay, iş yerleri için ise 48 ay vadeyle sahip olabilecekler.

Açık Artırma Detayları:

Açık artırmalar, Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca, internet üzerinden de "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden teklif verilebilecek.

Başvuru İşlemleri ve Katılım:

Açık artırmaya katılmak isteyenlerin başvuruları, 12 Aralık Salı günü saat 10.30'a kadar alınacak. Internet üzerinden katılım için kayıtlar bu tarihe kadar yapılacak.

Banka Hizmetleri:

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

Bilgi ve İletişim:

Detaylı bilgiler, "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden, ayrıca "444 86 54" numaralı telefondan alınabilecek.

2024 TOKİ Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?

Şu an için TOKİ'nin 2024 başvuru tarihine dair net bir bilgi bulunmamakla birlikte, TOKİ'nin resmi açıklamalarını takip ederek güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Herhangi bir gelişme olduğunda haberimizde yer alacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber