22 AĞUSTOS MASTERCHEF KİM POTAYA GİTTİ? Masterchef Eleme Adayı Kim Oldu? Masterchef Eleme Adayları Son Durum

Her bölümü heyecanla geçen Masterchef Türkiye yarışında günün kazanan ve kaybedenleri belli oldu. 22 Ağustos Perşembe akşamı ekrana gelen Masterchef son bölüm potaya giden isim belli oldu. Peki, Masterchef son bölüm kim potada? İşte Masterchef eleme adayları..

TV8 efsanesi Masterchef Türkiye yarışında haftanın üçüncü dokunulmazlığı sahibini buldu. 22 Ağustos Perşembe günü yayınlanan MasterChef son bölüm Akdeniz ülkelerinden yemekler yapıldı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya 7 yemekten oluşan menüyü yarışmacıların en iyi şekilde çıkarmalarını istedi. En iyi tabağı çıkaran yarışmacı dokunulmaz olurken en kötü tabağın sahibi potaya gitti. Peki, 22 Ağustos Masterchef kim potaya gitti? Masterchef eleme adayı kim oldu? İşte Masterchef eleme adayları..

22 AĞUSTOS MASTERCHEF KİM POTAYA GİTTİ?

Masterchef son bölüm kim potada merak eden izleyiciler ekran karşısına geçti. Akdeniz ülkelerine has 7 yemek yapan yarışmacılar arasında dokunulmazlığın sahibi ZEYNEP oldu. Mavi ve Kırmızı takım yarışmasında kazanan MAVİ TAKIM oldu. Yarışı kaybeden Kırmızı Takım eleme oylamasına geçti. Bireysel dokunulmazlığı alan Zeynep günün ilk eleme adayı olarak AYŞE seçti. 22 Ağustos günün ikinci eleme adayı ise Kırmızı Takım'dan ALPER oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

Zübeyde

Çağlar

Alper

Ayşe

Nevzat

Ümmühan

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber