22 TEMMUZ FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE PUAN DURUMU ÖĞREN: Now Tv 22 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce Bugün Kim Birinci Oldu?

Gündüz kuşağının sevilen yapımı Fatih Ürek İle Gelin Görümce yeni bölüm başladı. 22 Temmuz Pazartesi günü yayınlanan Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında yeni haftaya bomba giriş yapıldı. Her gün 5000 TL ödül kazanan gelinler yarışında bugün kim birinci oldu merak edildi. İşte 22 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce puan durumu..

Now TV ekranı karşısına geçen izleyicilerin beklediği Fatih Ürek İle Gelin Görümce programı yeni haftaya adım attı. 22 Temmuz Pazartesi günü yayınlanan Fatih Ürek İle Gelin Görümce yeni bölüm günün yemeğini en güzel yapan gelin 5000 TL kazandı. Hafta finalinde birinci 100 bin TL büyük ödül kazandı. Peki, 22 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce kim birinci oldu? İşte 22 Temmuz Fatih Ürek İle Gelin Görümce puan durumu..

22 TEMMUZ FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE KİM BİRİNCİ OLDU?

Hafta içi her gün saatler 16.15 olduğunda yayına giren Fatih Ürek ile Gelin Görümce yarışmasında günün yemeğini en güzel şekilde yapan FATMA oldu ve 5000 TL kazandı. Görümcelerden en yüksek puanı kapan Fatma haftaya avantajla başladı. Hem görümceler hem de sunucu Fatih Ürek gelinlerin tabaklarını puanladı ve günün birincisi belli oldu. 22 Temmuz Pazartesi günü en güzel tabağı çıkaran Fatma gelin 5000 TL ödülü cebine koydu.

22 TEMMUZ FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE PUAN DURUMU

BURCU : 15

KÜBRA: 10

FATMA: 18

ŞİRİN: 11

FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber