23 NİSAN İSTANBUL ETKİNLİKLERİ 2024: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ücretsiz Konser! 23 Nisan Etkinlikleri İstanbul

İstanbul 23 Nisan etkinlikleri belli oldu. Her yıl büyük coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü yapılacak etkinlik ve konser takvimi belli oldu. Birçok sanatçı ücretsiz olarak sevdikleriyle buluşacak. Peki, İstanbul 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kimin konseri var? İşte 23 Nisan İstanbul etkinlik listesi..

23 Nisan İstanbul etkinlik sorgulamaları hızlandı. Her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklar tamamlandı. Yurdun dört bir yanında büyük coşkuyla kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü yapılacak etkinlik ve konserler belli oldu. Milyonlarca vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan 23 Nisan etkinlikleri İstanbul burada. İşte 23 Nisan etkinlikleri..

23 NİSAN İSTANBUL ETKİNLİKLERİ 2024

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geldi çattı. Bu yıl 104. yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları İstanbul'da başladı. Yurdun her köşesinde yapılan 23 Nisan etkinlikleri için İstanbul Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Taksim'de resmi tören yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi çocuklar için İBB Kültür tarafından 18-24 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali yapılacak.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İSTANBUL KONSER

Bu yıl salı gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklara tamamlandı. 23 Nisan Salı günü Üsküdar Sahil Meydanı'nda saat 14.00'ten itibaren DJ eşliğinde başlayacak olan etkinlik katılımcıları eğlendirecek. Ardından çocuklar için Kids Zumba, Arı Maya, Maşa ile Koca Ayı ve Kukuli sahnede olacak. Fatih Ermiş İllüzyon Gösterisi ardından Litvanya, Macaristan, Sinop, Hatay, Filistin ve Polonya ekiplerinin halk dansları gösterileri yapılacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İstanbul konser Ceza ve Zeynep Bastık konserleri sizleri bekliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber