24 Nisan bugün okullar tatil mi? 24 Nisan resmi tatil mi? 24 Nisan Çarşamba bugün okul var mı?

2024 resmi tatilleri arasında yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ardından gözler 24 Nisan Çarşamba gününe çevrildi. Milyonlarca öğrenci resmi tatil ardından bugün okul var mı sorgusuna başladı. MEB açıklama geldi. Peki, 24 Nisan Çarşamba bugün okullar tatil mi? İşte yanıtı..

Her yıl büyük coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl da yurt çapında düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başta Türkiye olmak üzere tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri tamamlandı. Bu yıl salı gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gününde eğitim öğretime 1 günlük ara verildi. 23 Nisan ardından 24 Nisan okullar tatil mi sorusuna yanıt arandı. Peki, bugün okul var mı 24 Nisan? İşte yanıtı..

24 NİSAN BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 2024 resmi tatiller takviminde yer alıyor ancak 24 Nisan resmi tatil değil. Milyonlarca öğrencinin arama motorlarında araştırdığı bugün okullar tatil mi, 24 Nisan okul var mı sorularının yanıtı hayır tatil değil. 23 Nisan'ın ertesi günü yani 24 Nisan Çarşamba günü resmi tatil olmadığı için okullar normal eğitimlerine devam ediyor. 24 Nisan Çarşamba günü Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm okullarda eğitim faaliyetleri kesintisiz şekilde devam ediyor.

24 NİSAN RESMİ TATİL Mİ?

24 Nisan resmi tatil mi hayır değil. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan resmi tatiller takviminde 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi milli günler resmi tatil olarak yer alıyor. Bugünlerde tüm resmi kurumlar kapalı oluyor ancak 24 Nisan Çarşamba günü eğitim öğretim faaliyetleri devam ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber