24 TEMMUZ HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRESİ 2024: Hamster Kombat Anahtar Ne İşe Yarar? Hamster Kombat Daily Combo July 24

Hamster Kombat mini oyun 24 Temmuz detayları geldi. Bugün oyuna giriş yapacak olan kullanıcılar için kombinasyon şifresi verildi. Maceraya atılan oyuncular Hamster Kombat şifresiyle coinleri toplamaya başladı. Peki, Hamster Kombat anahtar ne işe yarar? İşte 24 Temmuz Hamster Kombat günlük şifresi..

Telegram tabanlı oyunlar arasında en popüler Hamster Kombat oldu. Her gün güncellenen Hamster Kombat günlük şifresi ile oyun evreninde coin yağmuru başladı. Hamster Kombat mors alfabesi kullananlar günlük şifreye uygun kombinasyonu sisteme girerek coinleri cebine koydu. Kripto para meraklılarının hiç kaçırmadığı Hamster Kombat oyununda 1 milyon coin kazanmak için aşağıdaki şifreyi girmeyi unutma. Peki, Hamster Kombat anahtar ne işe yarar? 24 Temmuz Hamster Kombat günlük şifresi ne? İşte Hamster Kombat daily combo july 24..

24 TEMMUZ HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRESİ

Hamster Kombat mini oyun 24 Temmuz şifresi "HOLD" oldu. Hamster Kombat evreninde geçerli olan günlük şifre oyun içindeki başarılarını artırma şansını yükseltti. Hamster Kombat 24 Temmuz "HOLD" şifresinin Mors alfabesi ile yazılışı şu şekilde:

H: ● ● ● ●

O: ▬ ▬ ▬

L: ● ▬ ● ●

D: ▬ ● ●

Hamster Kombat günlük şifresi 24 Temmuz HOLD kelimesinin mors alfabesiyle dizlimi şöyle;

● ● ● ▬ ▬ ▬ ● ▬ ● ● ▬ ● ●

HAMSTER KOMBAT ANAHTAR NE İŞE YARAR?

Hamster Kombat anahtar ne işe yarar oyunculara sadece oyun içi paraların yanı sıra bir şeyler biriktirme imkanı veriliyor. Şu an anahtarların herhangi bir işlevsel amacı yok. Oyunda geliştiricilerin devreye girmesiyle anahtarlar oldukça önemli olacak. Hamster Kombat gizemli anahtarlar için, "Daha birçok heyecan verici şey gelecek, takipte kalın!” denildi. Anahtarların özellikle seviye atlamanın ve yaklaşan HMSTR airdrop sırasında bedava kripto kazanma şansınızı artıracağı söyleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber