26 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU AÇIKLANDI: Kanal D Canlı 26 Ağustos Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni haftanın ilk günü sona erdi. Gün sonunda çeyrek altını kimin aldığını merak eden izleyiciler sorgulamaları hızlandırdı. Peki, 26 Ağustos Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte 26 Ağustos Gelinim Mutfakta puan durumu..

Aslı Hünel'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında günün puanlaması yapıldı. Kanal D yıldızı Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu sorgulamaları hızlandı. Ekran başındaki izleyiciler bugün hangi gelinin birinci olduğunu merak etti. Aslı Hünel hem kendi puanlarını hem de kayınvalidelerin puanlarını açıkladı. Peki, 26 Ağustos Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte 26 Ağustos Gelinim Mutfakta puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

26 Ağustos Pazartesi günü Çikolatalı Kadayıflı Kek yapan gelinler arasında günün birincisi RABİA oldu. Haftaya çeyrek altınla başlayan Rabia bir sonraki yarış için enerji depoladı. Puanları Aysun ile eşiy çıkan Rabia kuraya kaldı ve Rabia'nın adı çıktığı için çeyreği kaptı. Hem Aslı Hünel hem de kayınvalidelerden günün en yüksek puanlarını toplayan Rabia çeyrek altını yakasına taktı. Haftanın ilk yarışında çeyrek altın kapan Rabia farkı açtı.

26 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA İREM- 9

GELİNİM MUTFAKTA RABİA - 15

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN - 15

GELİNİM MUTFAKTA YASEMİN - 14

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber