26 TEMMUZ FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE KİM ELENDİ? Fatih Ürek Gelin Görümce Kim Birinci Oldu? 26 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce Puan Durumu

26 Temmuz Cuma günü ekrana gelen Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında hafta finali geldi. Her gün 5000 TL her hafta 100 bin TL ödül veren Fatih Ürek İle Gelin Görümce son bölüm büyük ödülü kazanan isim netleşti. Peki, 26 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce kim elendi? İşte 26Temmuz Fatih Ürek İle Gelin Görümce puan durumu..

Ev hanımlarının gözde programı Fatih Ürek İle Gelin Görümce hafta finali ekrana geldi. Türk halkının severek takip ettiği Fatih Ürek sunumuyla ekrana gelen Gelin Görümce programında haftanın birincisine 100 bin TL ödül verildi. 4 gelin ile 4 görümcenin büyük ödül için kıyasıya yarıştığı Gelin Görümce yapımında bu hafta veda eden isim merak edildi. Peki, 26 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce kim elendi? 26 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce kim birinci oldu? İşte 26 Temmuz Fatih Ürek İle Gelin Görümce puan durumu..

26 TEMMUZ FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE KİM ELENDİ?

Hafta içi her gün 16.15 olduğunda yayınlanan Fatih Ürek İle Gelin Görümce 26 Temmuz Cuma günü Bezelyeli Köstebek Pasta yapan FATMA 5000 TL kazandı.

26 Temmuz Cuma günü ekrana gelen Fatih Ürek ile Gelin Görümce yarışmasında haftanın en yüksek puanlarını toplayan FATMA 100 bin TL ödül kazandı.

4 gelin ile 4 görümcenin yarıştığı Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında hafta finali en düşük puanları toplayan KÜBRA gelin ve MELTEM görümce yarışmadan elenecekti ancak diğer gelin ve görümceler Kübra ile görümcesinin yapımdan ayrılmaması için fikirlerini söyledi. Bu nedenle Fatih Ürek ile Gelin Görümce son bölüm eleme yapılmadı.

26 TEMMUZ FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE PUAN DURUMU

KÜBRA: 11

FATMA: 15

BURCU : 14

ŞİRİN : 14

26 TEMMUZ FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE TOPLAM PUAN DURUMU

KÜBRA: 61

FATMA: 71

BURCU : 71

ŞİRİN : 64

FATİH ÜREK İLE GELİN GÖRÜMCE TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber