26 TEMMUZ SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI UÇUŞ İPTALİ SORGULAMA: 26 Temmuz Sabiha Gökçen İptal Olan Uçuşlar Listesi

26 Temmuz Sabiha Gökçen havalimanı uçuş iptali sorgulamaları hızlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından peş peşe yapılan kuvvetli sağanak yağış uyarısı ardından flaş karar geldi. Olumsuz hava şartlarının vurduğu Sabiha Gökçen uçuş sorgulama yapıldı. Peki, bugün hangi uçuşlar iptal edildi? İşte 26 Temmuz Sabiha Gökçen uçuş sorgulama ekranı..

Uçak bileti olan vatandaşların gündeminde ilk sırada yer alan Sabiha Gökçen Havalimanı uçuş iptal listesi incelendi. Yurt içi ve yurt dışı uçuşu olan yolcular Sabiha Gökçen Havalimanı sorgulamalarını hızlandırdı. Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ (HEAŞ) son dakika açıklamasında 26 Temmuz Cuma günü iptal olan uçuşların bilgisi verildi. Peki, uçuşlar iptal mi? Bugün hangi uçuşlar iptal? İşte 26 Temmuz iptal olan uçuşlar listesi..

26 TEMMUZ SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI UÇUŞ İPTALİ

26 Temmuz Cuma günü etkili olan kuvvetli sağanak yağış nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşları iptal edildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü kuvvetli sağanak yağış uyarıları ardından bugün saat 15.00'e kadar olan uçuşlarda yüzde 5 azaltma kararı alındığı açıklandı. 26 Temmuz Cuma günü geçerli olan THY Pegasus iptal uçuş listesini aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. 26 Temmuz Cuma Sabiha Gökçen iptal uçak seferleri listesi için linke tıklayın.

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI UÇUŞ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber