28 Ekim Pazartesi Borsa Açık Mı? Bugün Borsa Saat Kaça Kadar Açık? Borsa Yarın Çalışıyor Mu?

28 Ekim Pazartesi günü tüm kamu kurumları öğleden sonra tatil edildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı arifesi olan 28 Ekim günü borsa işlem saatleri merak edildi. Peki, 28 Ekim Pazartesi borsa bugün açık mı? Bugün borsa saat kaça kadar açık? İşte yanıtı..

28 Ekim borsa kaça kadar açık?

28 Ekim Pazartesi gününün gelişiyle gözler borsa saatlerine çevrildi. Bu yıl salı gününe denk gelen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi yarım günlük tatil duyuruldu. Binlerce yatırımcının merak ettiği 28-29 Ekim borsa çalışma saatleri belli oldu. Peki, 28 Ekim Pazartesi borsa bugün açık mı? Borsa İstanbul yarın çalışıyor mu? Bugün borsa saat kaça kadar açık? İşte yanıtı..

28 EKİM PAZARTESİ BORSA BUGÜN AÇIK MI?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatili nedeniyle borsa 28 Ekim Pazartesi günü öğlene kadar açık olacak. Borsa İstanbul'da 28 Ekim tarihinde yapılan işlemlerin takası 29 Ekim Salı gününün Cumhuriyet Bayramı tatili olması nedeniyle 30 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

28 EKİM BORSA SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

28 Ekim Pazartesi günü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul pay piyasası saat 12.40'a kadar açık olacak ve sonrasında 1,5 günlük tatile girecek. Yatırımcılar için borsa 28 Ekim Pazartesi günü saat 12.40'dan sonra işleme kapanacak ve 30 Ekim Çarşamba günü normal işlem saatinde tekrar kullanıma açılacak.

Resmi Tatil Borsa İstanbul 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber