28 Ekim Pazartesi Yarım Gün Mü? 28 Ekim Yarım Gün Resmi Tatil Mi? 28 Ekim Öğleden Sonra Tatil Mi?

2024 yılı resmi tatillerini mercek altına alan vatandaşlar son dakika gelişmesi duyuruldu. Her yıl büyük coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi tatil duyurusu geldi. Milyonlarca çalışan ve öğrencileri ilgilendiren 28 Ekim resmi tatil mi belli oldu. Peki, 28 Ekim öğleden sonra tatil mi? İşte yanıtı..

Milyonlarca çalışan ile öğrencilerin merakla beklediği 28 Ekim kararı açıklandı. 2024 yılında geçerli olan resmi tatiller gündemdeki yerini korurken milyonları ilgilendiren açıklama yapıldı. Ekim ayına girişle birlikte merak edilen 28-29 Ekim günlerinin tatil olup olmadığı açıklandı. Her yıl yurdun dört bir yanında büyük coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi 28 Ekim resmi tatil mi belli oldu. Peki, 28 Ekim yarım gün mü? 28 Ekim öğleden sonra tatil mi? İşte merak edilen 28 Ekim 2024 kararı..

28 EKİM ÖĞLEDEN SONRA TATİL Mİ?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 2024 yılındaki resmi tatiller arasında yer alıyor. Bu yıl Cumhuriyet Bayramı salı gününe denk geliyor. 28 Ekim Pazartesi gününün yarım gün tatil sayılmasıyla ekim ayında 1,5 günlük resmi tatil bulunuyor. Tüm kamu çalışanlarına ve öğrencilerine 28 Ekim Pazartesi günü öğleden sonra resmi tatil sayılacak. 29 Ekim Salı günü Cumhuriyet Bayramı tatili de yapılacak ve okullar ile iş yerleri 30 Ekim Çarşamba günü normal mesailerine devam edecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber