29 MAYIS İSTANBUL'UN FETHİ ETKİNLİKLERİ 2024 AÇIKLANDI: İBB 29 Mayıs Konserleri! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi Haluk Levent - Sena Şener Konseri Nerede?

Her yıl 29 Mayıs tarihinde çeşitli etkinliklerin düzenlendiği İstanbul'un Fethi bu yıl çarşamba günü kutlanacak. 571. yıl dönümü olan İstanbul'un Fethi için bu yıl da birbirinden farklı organizasyonlar yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından planlanan etkinlik ve konser programı belli oldu. İşte 29 Mayıs İstanbul'un Fethi etkinlikleri..

29 Mayıs İstanbul'un Fethi kutlamaları için hazırlıklar tamamlandı. Her yıl büyük coşkuyla kutlanan İstanbul'un Fethi bu yıl da birbirinden farklı organizasyonlarla anılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen İstanbul'un Fethi kutlama programında Haluk Levent ve Sena Şener sahne alacak. Peki, İstanbul 29 Mayıs Haluk Levent konseri nerede? 29 Mayıs İstanbul Sena Şener konseri saat kaçta, nerede? İşte 29 Mayıs İstanbul'un Fethi etkinlikleri..

29 MAYIS İSTANBUL'UN FETHİ ETKİNLİKLERİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Mayıs İstanbul'un Fethi kutlama programı Haluk Levent ve Sena Şener sahne alacak. İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Haluk Levent ve Sena Şener konseri program detayları şöyle;

Etkinlik Mekanı: Maltepe Etkinlik Alanı

Etkinlik Tarihi: 29 Mayıs Çarşamba

Kapı Açılış: 18.30

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ KONSERLERİ

571. Yılında İstanbul'un Fethi

Şah Hatayi'den Nefesler

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber