2.Sayfa programı bitti mi? 2. Sayfa neden yayından kaldırıldı?

Ekranların uzun soluklu magazin programı '2.Sayfa'da şaşırtıcı bir ayrılık yaşandı. Programın 18 yıllık sunucusu Gülşen Yüksel Salt, hem ekranlara veda ettiğini hem de '2.Sayfa'nın sona erdiğini duyurdu. Gülşen Yüksel Salt, son kez Müge Dağıstanlı Erdoğan ile TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkarak yeni yıl dileklerini paylaştı.

Yapılan açıklamada Gülşen Yüksel Salt, "2024 hepimize sağlık, mutluluk getirsin. Eksilmeden, çoğaldığınız bir yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. '2. Sayfa' ekranlara veda ederken; kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşça kalın..." ifadelerini kullandı.

Müge Dağıstanlı Erdoğan ise 2024 yılında yeni bir programa başlayacak. "Aramızda Kalmasın" adlı programında deneyimli gazeteci, Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu ile birlikte izleyicilerle buluşacak. Gülşen Yüksel Salt'ın veda konuşması duygusal anlara neden olurken, izleyiciler yeni projelerle tanışma heyecanını yaşayacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber