3 Mayıs Zuhal Topal Yemekteyiz Bugün Kim Kazandı NETLEŞTİ! Bu Hafta Yemekteyiz 75 Bin TL Kim Aldı? Zuhal Topal Yemekteyiz 3 Mayıs 2024 Cuma Puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 600. bölüm birincisi belli oldu. 3 Mayıs Cuma günü yayınlanan Zuhal Topal Yemekteyiz yeni bölüm kazananı açıklandı. Zuhal Topal'ın sunduğu Yemekteyiz bu hafta kazanan açığa çıktı. Peki, Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? İşte yanıtı..

3 Mayıs Yemekteyiz kim birinci oldu merak eden izleyiciler ekran başına geçti. Her gün saat 16.00 olduğunda yayına giren Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında bir hafta finali daha geldi. 29 Nisan ile 3 Mayıs haftasında sofralarını hazırlayan Yemekteyiz bu hafta yarışmacıları arasında kazanan kaybeden belli oldu. 3 Mayıs Cuma günü yarışan Şeyda Nur Eroğlu, Serkan Samur, Mahsun İlhanlı, Hava Sarısoy ve Sema Turfan arasında 75 bin TL kazanan açığa çıktı. Peki, 3 Mayıs Zuhal Topal Yemekteyiz kim kazandı? İşte 3 Mayıs Yemekteyiz puanları..

3 MAYIS ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

Hafta içi her gün saatler 16.00 olduğunda yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın kazanan ismi açıklandı. 75 bin TL'nin sahibi olan yarışmacı haftayı galip tamamladı. Gündüz kuşağı programları arasında en yüksek tutardaki ödülle dikkat çeken Yemekteyiz macerasında hafta finali günü kazanan Serkan Samur oldu. 3 Mayıs Cuma günü yayınlanan Zuhal Topal Yemekteyiz 600. bölüm kazanan 2. Gün yarışmacısı Serkan Samur 75 bin TL kazandı.

3 MAYIS 2024 YEMEKTEYİZ PUANLARI

1 - Gün Yarışmacısı ŞEYDA NUR EROĞLU Puanı: 25

2 - Gün Yarışmacısı SERKAN SAMUR Puanı : 29

3 - Gün Yarışmacısı MAHSUN İLHANLI Puanı : 15

4 - Gün Yarışmacısı HAVA SARISOY Puanı : 28

5 - Gün Yarışmacısı SEMA TURFAN Puanı : 20

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber