30 AĞUSTOS CUMA BANKA ÇALIŞMA SAATLERİ 2024: 30 Ağustos Bankalar Açık Mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı Bankalar Çalışıyor Mu?

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına göz gezdiren vatandaşlar bir yandan da kamu kurumlarının çalışıp çalışmayacağını sorguladı. Zafer bayramının 102. yıl dönümü olması nedeniyle bankada işi olan vatandaşlar araştırmalara başladı. Peki, 30 Ağustos bankalar açık mı? İşte yanıtı..

Her yıl büyük coşkuyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı için geri sayım başladı. Bu yıl cuma gününe denk gelen 30 Ağustos Zafer Bayramı kamu kurumlarındaki son durum merak edildi. Çok sayıda vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan 30 Ağustos Zafer Bayramı günü bankaların açık olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, 30 Ağustos bankalar açık mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı bankalar çalışıyor mu? İşte yanıtı..

30 AĞUSTOS BANKALAR AÇIK MI?

30 Ağustos Zafer Bayramı 2024 yılı resmi tatil takviminde yer aldığı için tüm kamu kurumları kapalı olacak. Türkiye'de resmi tatil günleri kamu kurumları kapanıyor. Özel sektörde bulunan kurumlar resmi tatil günleri kendi işleyişlerine göre hareket ediyor. 30 Ağustos Cuma günü resmi tatil nedeniyle banka şubeleri tüm gün kapalı olacak ve hafta başında normal mesai devam edecek.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESMİ TATİL Mİ?

Bu yıl cuma gününe denk gelen 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta resmi tatil olarak kutlanıyor. 2024 yılı resmi takvim listesinde yer alan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kamu kurumları kapalı oluyor. 29 Ağustos Perşembe günü normal mesai devam ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber