30 AĞUSTOS OTOBÜSLER BEDAVA MI? Ankara, İstanbul, İzmir 30 Ağustos Zafer Bayramı İETT Bedava Mı?

Bu yıl cuma gününe denk gelen 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle toplu taşıma araçlarının bedava olup olmayacağı merak edildi. 30 Ağustos kutlamalarına katılmak isteyen vatandaşlar otobüslerin bedava olup olmayacağını sorguladı. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı İETT bedava mı? 30 Ağustos ulaşım ücretsiz mi? İşte yanıtı..

30 Ağustos ulaşım ücretsiz mi merak eden vatandaşlar toplu taşıma araçlarına odaklandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusuna eşlik edecek olan vatandaşlar gösteri ve kutlamalara gidebileceği toplu taşıma araçlarını araştırmaya başladı. Türkiye'nin dört bir yanında kutlamalara gidecek olan vatandaşlar için İstanbul, Ankara ve İzmir ulaşım kararı geldi. Peki, 30 Ağustos otobüsler ücretsiz mi Bursa? 30 Ağustos Zafer Bayramı İETT bedava mı? İşte merak edilenler..

30 AĞUSTOS OTOBÜSLER BEDAVA MI?

İstanbul: İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıklamasında 30 Ağustos Zafer Bayramı günü İstanbulkart sistemine dahil olan tüm toplu taşıma araçları (İETT otobüsleri, metro, metrobüs, tramvay, vapur vb.) ücretsiz olarak hizmet verecek. İstanbul'da bugün ulaşım bedava.

Ankara: Ankara Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Cuma günü için EGO Genel Müdürlüğü'ne ait tüm toplu taşıma araçları (otobüs, metro, ANKARAY, teleferik) bu özel günde ücretsiz olacak. Ankara'da bugün ulaşım bedava olacak.

İzmir: İzmir Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı günü tüm otobüsler vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. İZBAN seferleri 30 Ağustos günü ücretsiz olacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber