31. DÖNEM POMEM GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI SORGULAMA: POMEM Sınav Sonucu Nasıl Bakılır? POMEM Sınav Sonucu Öğrenme

Polis Akademi Başkanlığı tarafından yapılan 31. dönem POMEM giriş sınav sonuçları açıklandı. Binlerce adayın dört gözle beklediği 31. dönem POMEM giriş sınav sonuçları ekranı açıldı. Peki, POMEM sonuçları nereden bakılır? İşte yanıtı.

Binlerce adayın gündeminde ilk sırada yer alan 31. dönem POMEM giriş sınav sonuçları açıklandı. Adayların erişimine açılan sisteme giriş yapan kullanıcılar POMEM giriş sınav sonuçlarını öğrendi. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine dahil olacak 1500'ü kadın olmak üzere toplamda 7500 yeni polis alımı için düğmeye basıldı. Peki, 31. dönem POMEM sınav sonucu nasıl bakılır? POMEM sonuçları nereden bakılır? İşte merak edilenler.

31. DÖNEM POMEM GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI

31. dönem POMEM giriş sınavı sonuçları için yapılan açıklamada, "31. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak olup yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir. Tüm adaylara ilanen duyurulur" denildi.

31. DÖNEM POMEM GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber