31. DÖNEM SÖZLÜ MÜLAKAT NE ZAMAN AÇIKLANIR? EGM POMEM Mülakat Sonuçları Açıklandı Mı? pa.edu.tr POMEM Mülakat Sonucu

31. dönem POMEM sınav yeri ve tarihi öğrenen adaylar son duruma odaklandı. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından duyurulan 31. dönem POMEM mülakatları için sonuçlar araştırıldı. Peki, 31. dönem POMEM sonuçları açıklandı mı? POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 31. dönem POMEM mülakat sınavı bilgileri..

Çok sayıda adayın gündeminde ilk sırada yer alan POMEM mülakat sonuçları araştırıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine dahil edilecek 1500'ü kadın olmak üzere toplam 7500 polis alımı için harekete geçildi. 31. dönem POMEM sınav tarihleri ve sınav yerleri erişime açıldı. Mülakatlara giren adaylar POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt aradı. Peki, 31. dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı? POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

31. DÖNEM POMEM SINAVI NE ZAMAN?

31. dönem POMEM giriş sınavı ardından aday değerlendirme ve seçme sınavı yapıldı. Belirlenen sınav tarihlerinde T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifreleri ile ais.pa.edu.tr internet adresinden sorgulama yapan adayların mülakatları tamamlandı. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu ardından adaylar sınav merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı bulunduramadığı söylendi.

31. DÖNEM POMEM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Adayların merak ettiği 31. dönem POMEM sonuçları henüz açıklanmadı. Polis Akademisi POMEM tarafından 1500'ü kadın polis olmak üzere toplamda 7500 kişilik polis alımı bilgisi geldiğinde haberimizi güncelleyeceğiz.

POMEM SINAV GİRİŞ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber