31 MAYIS GELİN EVİ KİM KAZANDI? Show TV Aslı Hünel'le Gelin Evi Kim Birinci Oldu? 31 Mayıs 2024 Gelin Evi Puanları

Show TV izleyicilerinin severek izlediği Gelin Evi bu hafta kazanan isim merak edildi. 31 Mayıs Gelin Evi kim kazandı araştırılmaya başladı. Hafta finali bölümüyle ekrana gelen Aslı Hünel'le Gelin Evi son bölüm kazanan kaybeden belli oldu. İşte 31 Mayıs Gelin Evi kazanan gelin..

Merakla beklenen 31 Mayıs 2024 Gelin Evi bugün kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Ev hanımlarının severek takip ettiği Aslı Hünel'le Gelin Evi programında bir haftanın daha sonu geldi. 31 Mayıs Cuma günü yayınlanan Gelin Evi Best Off son bölüm büyük ödülü kazanan gelin açığa çıktı. Gelin Evi Gülsüm Aktaş, Rabia Başar, İrem Akbay, Gamze Turan ve Yüsra Sönmez arasında kazanan kaybeden açığa çıktı. Peki, 31 Mayıs Gelin Evi kim kazandı? Gelin Evi bu hafta kim birinci oldu? İşte merak edilen 31 Mayıs Gelin Evi puanları..

31 MAYIS GELİN EVİ KİM KAZANDI?

Her hafta farklı gelinlerin misafir edildiği ve birbirinden şık evlerin sergilendiği Aslı Hünel'le Gelin Evi yarışmasında hafta finali geldi çattı. 31 Mayıs Cuma günü Gelin Evli puanlaması yapıldı. 31 Mayıs Gelin Evi Best Of haftasının kazanan ismi GAMZE TURAN oldu. 27 Mayıs Pazartesi ile 31 Mayıs Cuma günleri arası 4 rakibi ve sunucu Aslı Hünel için sofrasını hazırlayan Gamze gelin bu haftanın birincisi oldu. 31 Mayıs Cuma günü Gamze gelin 50 bin TL'lik ödülü cebine koydu.

31 MAYIS GELİN EVİ PUANLARI

-Gülsüm Aktaş : 17

-Rabia Başar : 17

-İrem Akbay : 15

-Gamze Turan : 18

-Yüsra Sönmez : 17

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber