4 TEMMUZ GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU TIKLA ÖĞREN: Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim Kazandı Çeyrek Altını?

6. sezon final şampiyonuna 80 altın bilezik verecek olan Gelinim Mutfakta 1419. bölüm puanları araştırılmaya başladı. 4 Temmuz Perşembe günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta son bölüm 1'den 5'e kadar puan verildi. Peki, 4 Temmuz Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı çeyrek altını? İşte 4 Temmuz Gelinim Mutfakta puan durumu..

Kanal D fenomen programlarından Gelinim Mutfakta her gün saat 13.00 olduğunda yayına giriyor. Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasında 6. sezon final serisinin şampiyonu 80 altın bilezik kazanıyor. Nursel Ergin ve kayınvalideler puan veriyor, gelinler günün en güzel tabağını çıkarmaya çalışıyor. 4 Temmuz Perşembe günü Yeşil Mantı yapan gelinler arasında en yüksek puanı alan çeyrek altının sahibi oluyor. Peki, 4 Temmuz Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı çeyrek altını? İşte 4 Temmuz Gelinim Mutfakta puan durumu..

4 TEMMUZ GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM KAZANDI ÇEYREK ALTINI?

4 Temmuz Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı çeyrek altını merak eden izleyiciler ekran karşısına geçti. Her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışında 6. final serisinin şampiyonu 80 altın bilezik kazandı. Hafta finalinden önce son çeyrek altın için yarışacak olan gelinler arasında en yüksek puanı alan DAMLA çeyrek altını yakasına taktı. Günün en güzel Yeşil Mantı tabağını hazırlayan Damla 5 puanı kaptı. Hem Nursel Ergin hem de kayınvalidelerden en yüksek puanı alan Damla büyük final gününe avantajlı girdi.

4 TEMMUZ GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP - 8

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA - 17

GELİNİM MUTFAKTA BAŞAK - 5

GELİNİM MUTFAKTA KIYMET - 16

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber