6 EYLÜL FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE KİM ELENDİ? 6 Eylül Fatih Ürek Gelin Görümce 100 Bin TL Kim Aldı? Fatih Ürek Gelin Görümce Toplam Puanlar

Now TV ekranında yayınlanan Fatih Ürek İle Gelin Görümce programında günün puanlaması yapıldı. 2-6 Eylül haftasında büyük ödül için yarışan gelin ile görümceler arasında puanlama yapıldı. Fatih Ürek haftanın kazananını açıkladı. Peki, 6 Eylül Fatih Ürek Gelin Görümce 100 bin TL kim aldı? İşte yanıtı..

6 Eylül Fatih Ürek Gelin Görümce kim birinci oldu sorusuna yanıt arayan izleyiciler Now TV ekranı karşısına geçti. 2 Eylül Pazartesi ile 6 Eylül Cuma günleri arasında büyük ödül 100 bin TL'yi cebine koyabilmek için yarışan gelin ile görümceler için kader anı geldi. 6 Eylül Cuma gününün yemeğini en iyi şekilde yapan gelin 5000 TL kazanırken hafta boyunca en yüksek puanları alan gelin 100 bin TL kazandı. Peki, 6 Eylül Fatih Ürek Gelin Görümce kim elendi? İşte 6 Eylül Fatih Ürek Gelin Görümce toplam puan durumu..

6 EYLÜL FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE KİM ELENDİ?

Ünlü şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek'in sunumuyla ekrana gelen Gelin Görümce programında hem günün hem de haftanın birincisi açığa çıktı. 6 Eylül Cuma gününün en güzel tabağını hazırlayan gelin 5000 TL kazandı. 2-6 Eylül haftasında en yüksek puanların sahibi olan gelin ile görümce ise 100 bin TL büyük ödülün sahibi oldu. Bu haftanın en düşük puanlarına sahip olan gelini ile görümcesi yarışmaya veda etti.

FATİH ÜREK GELİN GÖRÜMCE TOPLAM PUAN DURUMU

FATMA:

ÇİĞDEM:

KÜBRA:

AYŞE:

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber