6 EYLÜL GELİN EVİ KİM BİRİNCİ OLDU? Show TV Ezgi Sertel Gelin Evi Bu Hafta Ödülü Kim Aldı? 6 Eylül Gelin Evi Toplam Puan Durumu

Hafta içi her gün saatler 12.15 olduğunda yayına giren Gelin Evi son bölüm ekrana geldi. 6 Eylül Cuma günü haftanın son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan Gelin Evi büyük ödülü kazanan isim açığa çıktı. Peki, 6 Eylül Gelin Evi bugün kim birinci oldu? Gelin Evi ödülü kim aldı? İşte yanıtı..

6 Eylül Cuma günü Gelin Evi programında birinci kim oldu merak eden izleyiciler için yanıt geldi. Show TV gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından Ezgi Sertel İle Gelin Evi hafta finali ekrana geldi. Gelin Evi 1339. bölüm haftanın en son gelini olan Mervenur Yavuz iddiasını konuşturdu. Hafta boyunca en çok puanı toplayan gelin 100 bin TL ödülün sahibi oldu. Peki, 6 Eylül Gelin Evi bugün kim birinci oldu? Gelin Evi ödülü kim aldı? İşte yanıtı..

6 EYLÜL GELİN EVİ KİM BİRİNCİ OLDU?

Show TV gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından Gelin Evi hafta finali geldi çattı. 2 Eylül Pazartesi ile 6 Eylül Cuma günleri arasında hünerlerini sergileyen Tuğba Keklik, Şennur Dopaç, Mervenur Yavuz, Nur Altungök ve Meltem Aybakan Gelin Evi gelinleri iddiasını gösterdi. Hafta finali yayınıyla sevenlerinin karşısına çıkan Gelin Evi 1339. bölüm büyük ödülü kazanan gelin MELTEM AYBAKAN oldu ve 100 bin T'yi cebine koydu. İşte 6 Eylül Cuma Gelin Evi toplam puan durumu..

6 EYLÜL GELİN EVİ TOPLAM PUAN DURUMU

TUĞBA KEKLİK: 21

ŞENNUR DOPAÇ: 20

MELTEM AYBAKAN: 24

NUR ALTUNGÖK: 16

MERVENUR YAVUZ: 21

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber