6 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Durumu: Gelinim Mutfakta Bugün Kim Kazandı?

6 Kasım Pazartesi gününe ait Gelinim Mutfakta puanları belli oldu. İzleyicilerin pürdikkat takip ettiği Gelinim Mutfakta yeni bölümde kaynanalar ve Nursel Ergin gelinlere puanlarını sıraladı. Humuslu Tavuk Şiş yapan gelinler arasında kim birinci oldu merak edildi. İşte 6 Kasım Gelinim Mutfakta puanları..

6 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. 4 gelin ve kayınvalidesinin altınları kapmak için yarıştığı Gelinim Mutfakta maratonu kaldığı yerden devam etti. Geçtiğimiz hafta 3 Kasım Cuma yayınında elenen gelin Ezgi oldu. Kayınvalidesi ile 1 haftalık maratonu sonlandıran Ezgi yarışmaya veda etti. 6 Kasım Pazartesi günü ekrana gelen yeni bölümde Humuslu Tavuk Şiş yapan gelinler arasında kim günü birinci kapattı belli oldu. Yeni gelin Gül Durakan ile kaynanası Kezban Durakan'ın maceraya başladığı Gelinim Mutfakta'da günün puanlaması yapıldı. Programın fanları Gelinim Mutfakta puan durumu pazartesi, Gelinim Mutfakta 6 kasım, Gelinim Mutfakta puan durumu, Gelinim Mutfakta toplam puan durumu araştırması yaptı. Peki, günün en güzel Humuslu Tavuk Şiş tabağını yapan gelin kim oldu? Gelinim Mutfakta bugün çeyreği kim aldı? İşte 6 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

6 KASIM GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREĞİ KİM ALDI?

Haftanın ilk gününe start veren Gelinim Mutfakta programı ekrana geldi. 1251. bölümün sona ermesiyle Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. Günün puanlarını ilk veren Nursel Ergin oldu. 6 Kasım Pazartesi günü Humuslu Tavuk Şiş yapan gelinler arasında galip gelen ortaya çıktı. 1251. bölümün en yüksek puanını alarak birinci olan gelin çeyrek altını yakasına taktı. Elenen Ezgi ile kayınvalidesinin yerine bugün yarışmaya güzeller güzeli yeni gelin Gül ile kaynanası Kezban dahil oldu. Günün en dikkat çeken olayı Aleyna ile kaynanası arasında yaşanan makyaj krizi oldu. Aleyna'nın kaynanası gelinine oğlunun sürekli parasını harcadığını, daha ortada evlilik yokken bu kadar harcama yapmasının yanlış olduğunu söyledi. Öte yandan Hacer kaynananın spiker olma hayalleri programa damga vurdu. Aleyna'nın, "Kaynanam buraya neden geldi kızlar biliyor musunuz? Kaynanamın hayali var. Spiker olmak!” sözleri karşısında gözyaşlarını tutamayan kaynana Hacer, "Okumak içimde kaldı. Ölürken bile herkese son isteği sorulur bana sorulmadı" dedi. 6 Kasım Pazartesi günü en yüksek puanı alan gelin Tuğba oldu ve çeyrek altını kaptı.

6 KASIM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

TUĞBA- 20

YEŞİM- 14

ALEYNA- 3

GÜL- 13

SON DAKİKA HABERLERİ