6 TEMMUZ 2024 GEMZ GÜNLÜK KOMBO AÇIKLANDI: Gemz Coin 5 Milyon Kazanma ŞİFRESİ TIKLA ÖĞREN! 6 Temmuz Gemz Daily Combo Kartları

Oyun tutkunlarının beklediği 6 Temmuz 2024 Gemz günlük kombo belli oldu. Her gün 5.000.000 jeton kazanmak isteyen oyuncular için harika bir özellik olan Gemz 6 Temmuz kombo kartları dağıtıldı. Macera tutkunlarının kaçırmaması gereken Gemz şifre geldi. İşte 6 Temmuz 2024 Gemz daily combo..

6 Temmuz Gemz günlük kombo merak eden oyuncular için yeni görevler geldi. Ödülleri başarılı bir şekilde toplayan kullanıcılara 5.000.000 jeton fırsatı geldi. Gemz daily combo Telegram uygulamasından takip eden oıyun severler için kripto toplama zamanı geldi. GemZ günlük şifre 6 Temmuz 2024 belli oldu. Şimdi Oyna butonunun aktifleşmesiyle oyun dünyasına giriş yapan oyun severler maceraya başladı. İşte 6 Temmuz Gemz günlük kombo kartları..

6 TEMMUZ GEMZ GÜNLÜK KOMBO

Gemz daily combo 6 Temmuz belli oldu. Telegram'ın en ilgi çekici mini oyun serisi GemZ günlük şifre kullanıcılarla paylaşıldı. Kripto para dünyasında son dönemin popülerlerinden olan Airdrop tasarımı GemZ günlük kombo kartları verildi. 5 milyon jeton ödülü kaçırmayın. İşte Gemz günlük kartlar..

-Villa For The DEV Team

-Youtube 25 Million

-Quaterfinals are coming

GEMZ DAILY COMBO 6 TEMMUZ 2024 ÖDÜLLERİ

Telegram uygulamasından Gemz botunu bulun. "Şimdi Oyna" butonuna tıklayın. Oyun yüklenince "Mine" butonuna tıklayın.

"Kartlar" butonuna tıklayıp "Al" seçeneğine basıp ödüllerinizi toplayın.

İşlem tamamlandığında ödüller hesabınıza yüklenecek. Doğru kartı seçtiğinizde ekranda "Tebrikler" mesajı göreceksiniz.

Ödülleri başarıyla alırsanız 5.000.000 jeton kazanacaksınız.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber