7 Ekim Arda'nın Mutfağı Full İzle! Kanal D Arda'nın Mutfağı Son Bölüm Tek Parça İzle

Ünlü şef Arda Türkmen damakları şenlendiren tarifleriyle geri döndü. Kanal D ekranlarında her hafta cumartesi günleri yayınlanan Arda'nın Mutfağı yeni sezon başladı. Bugün ne yapsam diyenlerin programı Arda'nın Mutfağı 7 Ekim Cumartesi yayını haberimizde..

Kanal D ekranlarının sevilen programı Arda'nın Mutfağı yeni sezon geri sayım başladı. Ünlü şef Arda Türkmen damakları şenlendiren tarifleri vermek üzere geri döndü. 14. sezonuyla ekran macerasına devam eden Arda'nın Mutfağı seyircileri bugünün tariflerini mercek altına aldı. 7 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'da yayına girecek Arda'nın Mutfağı yeni sezon ilk bölümü kaçırmayın. Dakikalar içinde oldukça lezzetli ve pratik yemek yapmak isteyenlerin programı Arda'nın Mutfağı yeni bölüm canlı yayın ekranı haberimizde..

KANAL D ARDA'NIN MUTFAĞI CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

ARDA'NIN MUTFAĞI 7 EKİM 2023 İZLE

Arda'nın Mutfağı 14. sezon macerası başladı. "İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra. Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur! Bugün sofralarımızı hep beraber kuracağız! Lezzetli sofralar için tek yapmanız gereken "Arda'nın Mutfağı'nı izlemek..." diyerek yeni sezonu başlatan ünlü şef Arda'nın Mutfağı 7 Ekim Cumartesi tarifleri geldi. Kanal D ekranlarında her cumartesi yayınlanan Arda'nın Mutfağı bugünkü menü Patlıcan Kebabı, Kuşgözü Lahmacun ve Çetmi Tatlısı oldu.

ARDA TÜRKMEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1975 İstanbul doğumlu Arda Türkmen lise eğitimini Saint Benoit Fransız Lisesi’nde tamamladı. Üniversiteyi Bilgi Üniversitesi'nde çift dal yaparak İşletme ve Sahne Gösteri Sanatları bölümlerinden mezun oldu. 1995 – 2000 yılları arasında 350’den fazla üniversite tur ve konser organizasyonu yaptı. Yine aynı yıllarda işletmecilik deneyimleri sayesinde yiyecek içecek sektörüne geçiş yapmıştır. 1998 – 2000 yılları arasında Uludağ A-Bar’ı işletti ve bir catering şirketi kurdu. 2003 yılının sonlarına doğru kurduğu Roka Davet isimli catering firması bu zamana kadar pek çok başarılı organizasyonun yiyecek-içecek işlerini üstlendi.

2008 yılında Asmalımescit’te 11 Leblon isimli restoran açtı. Leblon, Çağan Irmak’ın filmi “Issız Adam” filminin çekildiği restoran olarak biliniyor. 2010 yılında ilk televizyon deneyimini yaşayarak, CNN Türk televizyonu için “Arda’nın mutfağı” isimli yemek programını yaptı. 2013 yılında, Leblon’u kapatarak, Karaköy’de Forneria isimli bir mekan açtı. 2015 yılında Mükellef, 2016’da açtığı Central ile restaurant sayısını 3’e çıkardı. Melodi Elbirliler ile evlenen Arda Türkmen'in bir kızı var.

ARDA TÜRKMEN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ