8 Nisan Bu Akşam Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Var Mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Bugün Yok Mu? TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yeni Bölüm Ne Zaman?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bu akşam yayınlanacak mı merak edildi. Dizinin fanları Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi sorgulamasına başladı. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm ne zaman? İşte yanıtı..

Her hafta pazartesi günleri ekrana gelen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi akıbeti merak edildi. 8 Nisan Pazartesi gününün gelişiyle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bu hafta yok mu sorgulamaları başladı. Başrollerini isimlerin paylaştığı TRT1 yapımı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 20. bölüm beklenmeye başladı. Peki, 8 Nisan Pazartesi bu akşam Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm ne zaman? İşte yanıtı..

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ BUGÜN VAR MI?

8 Nisan Pazartesi bu akşam Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi var mı merak eden izleyiciler için hemen söyleyelim ki diziler bayram tatiline girdi. Bu nedenle 8 Nisan Pazartesi günü Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm ekrana gelmeyecek. Büyük merakla takip edilen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 20. bölüm 15 Nisan Pazartesi akşamı TRT1 ekranında yayına girecek.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ SON BÖLÜM

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi son bölüm Selahaddin en başından beri hayatta olduğuna inandığı Sultan Nureddin’i buldu. Onu kurtardıktan sonra Zengi Devletinin içine düştüğü kaosu fırsat bilip Şam’ı ele geçirmeye çalıştı. Haçlı ordusuyla harekete geçen Viktorya’nın önüne korkusuzca çıktı. Büyük bir haçlı ordusunun ortasında kalan Selahaddin ve Sultan Nureddin onların karşısında korkusuzca direnişe geçti. Ömer Mella’nın gelişiyle bütün kozlar Selahaddinlere geçti.

8 NİSAN TRT 1 YAYIN AKIŞI

04.58 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı

06.00 Benim Adım Melek

09.00 Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu

10.30 Alişan İle Hayata Gülümse

13.15 Kod Adı Kırlangıç

17.00 Lingo Türkiye

18.15 Ramazan Sevinci

19.50 Ana Haber

20.20 İddiaların Aksine

20.25 Yabancı Sinema "Çağrı"

23.45 Kara Ağaç Destanı

03.20 Sahur Bereketi

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber