9. YARGI PAKETİ SON DURUM: 9 Yargı Paketi Çıktı Mı, Ne Zaman Çıkacak? 9. Yargı Paketi Denetimli Serbestlik Son Dakika

Binlerce hükümlü ile ailesinin dört gözle beklediği 9. Yargı Paketi son dakika gelişmeleri yakın markaja alındı. Yargıda yeni dönem beklenmeye başladı. 39 maddelik torba yasa teklifi Meclis'e geldi. Milletvekillerinin incelemesiyle taslak teklifi geldi. Peki, 9. yargı paketi ne zaman çıkacak? İşte 9. yargı paketi son durum..

9. yargı paketi son durum araştıran milyonlarca vatandaş için güncelleme geldi. Çok sayıda hükümlü ile ailesinin beklediği 9. yargı paketi denetimli serbestlik son dakika Meclis'e geldi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç 9. Yargı Paketi için milletvekillerinin taslak değerlendirmelerinin tamamlandığını ve teklife dönüşeceğini söyledi. Peki, 9. yargı paketi ne zaman çıkacak? İşte merak edilen 9. yargı paketi maddeleri..

9. YARGI PAKETİ DENETİMLİ SERBESTLİK SON DAKİKA

9. yargı paketi denetimli serbestlik son dakika 39 maddeden oluştu. TBMM Başkanlığına sunulan 9. yargı paketi denetimli serbestlik görüşmeleri masaya geldi. TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel kamuoyunda 9. Yargı Paketi olarak bilinen düzenlemenin 11 Temmuz Perşembe günü komisyonda görüşüleceğini açıkladı.

9. YARGI PAKETİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

9. Yargı Paketi'nin Meclis'ten geçtikten sonra Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesi bekleniyor. Konuyla ilgili resmi açıklama geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz. Öte yandan Adalet Komisyonu AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel başkanlığında toplanacak. Komisyon merakla beklenen 9. Yargı Paketi görüşmelerine 11 Temmuz Perşembe günü başlayacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber