Açık lise (AÖL) sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2023-2024 MEB AÖL sonuçları SORGULAMA

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) öğrencilerini yakından ilgilendiren 2023-2024 AÖL 1. dönem sınav sonuçları, merakla beklenen tarih olan 24 Ocak 2024 Çarşamba günü öğle saatlerinde açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2023-2024 AÖL takvimine göre, sınav sonuçları, öğrencilerin T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle aolweb.meb.gov.tr adresinden sorgulanabilecek. Adaylar aynı zamanda sonuçları, aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx adresi üzerinden de görüntüleyebilecekler.

Sınav Sonuçları Nasıl Sorgulanır?

  • Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle aolweb.meb.gov.tr adresine giriş yaparak sınav sonuçlarını öğrenebilecekler.
  • Alternatif olarak, öğrenciler aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx adresine giderek, T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuç bilgisini görüntüleyebilecekler.

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

  • AÖL sınav sonuçları, 24 Ocak 2024 Çarşamba günü öğle saati itibarıyla açıklanmıştır.

Öğrencilerin sınav sonuçlarına ulaşabilmesi için verilen bu yöntemleri kullanmaları bekleniyor. AÖL sınav sonuçlarını merakla bekleyen öğrencilere başarılar dilerken, bundan sonraki dönemde eğitim hayatlarında başarılar ve kolaylıklar temenni ediyoruz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber