AÇIKÖĞRETİM TABAN PUANLARI 2024: YÖK ATLAS Açıköğretim Taban Puanları SON DURUM! AÖF, ATA AÖF ve AUZEF Açıköğretim 2 - 4 Yıllık Bölümler

Açıköğretim 2 yıllık ve 4 yıllık bölümler araştırılmaya başladı. 22 Temmuz Pazartesi günü açıklanan YKS tercih sonuçları ardından milyonlarca öğrenci açıktan üniversite okuyabileceği bölümleri sorguladı. 2024 AÖF taban puanları araştırıldı. Peki, AÖF kontenjan nasıl öğrenilir? İşte merak edilen 2 ve 4 yıllık bölümlerin taban puanları..

AÖF 2 yıllık ve 4 yıllık bölümler YKS tercih döneminde araştırılmaya başladı. Milyonlarca aday için devam eden üniversite tercih maratonunda açıköğretim fakültesinde bulunan bölümler mercek altına alındı. 25 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan YKS tercih sürecinde eğitimlerine açıktan veya uzaktan devam etmek isteyen öğrenciler AÖF, ATA AÖF ve AUZEF başarı sıralaması ve kontenjanları inceledi. İşte 2 ve 4 yıllık bölümlerin taban puanları..

2024 AÇIKÖĞRETİM TABAN PUANLARI

Türkiye’de açık ve uzaktan eğitim veren kurumlar arasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi yer alıyor. Açıköğretim Fakültesi 2024 taban puanları henüz açıklanmadı ancak geçmiş yılların taban puanlarına göre tercih süreci işleyecek. Geçtiğimiz sene 2 ve 4 yıllık fakültelerin puanlarına linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

YÖKATLAS 2023 TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYIN

4 YILLIK LİSANS BÖLÜMLERİ

Coğrafya

Çocuk Gelişimi

Egzersiz Ve Spor Bilimleri

Felsefe

İktisat

İnsan Kaynakları Yönetimi

İş Sağlığı Ve Güvenliği

İşletme

Rekreasyon

Siyaset Bilimi Ve Uluslararası İlişkiler

Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi

Sosyoloji

Tarih

Uluslararası Ticaret Ve Lojistik

Yönetim Bilişim Sistemleri

2 YILLIK ÖN LİSANS BÖLÜMLERİ

Bilgisayar Programcılığı (Yeni)

Çocuk Gelişimi

E-Ticaret Ve Pazarlama (Yeni)

Grafik Tasarımı

Hukuk Büro Yönetimi Ve Sekreterliği

İlahiyat (Yeni)

İş Sağlığı Ve Güvenliği

Kültürel Miras Ve Turizm

Laborant Ve Veteriner Sağlık

Marka İletişimi

Sağlık Kurumları İşletmeciliği

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği

Sosyal Hizmetler

Tıbbi Dokümantasyon Ve Sekreterlik

Yaşlı Bakımı

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber