Adım Farah 20 Bölüm İzle Full HD! Adım Farah Son Bölüm İzle Yotube Tek Parça

Cumartesi gününün gelişiyle Adım Farah dizisi yeni bölümü geldi. 11 Kasım Cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak yeni bölümde neler yaşanacak merak ediliyor. 20. bölümüyle ekranda olacak Adım Farah'ta Tahir'den, "Hadi okuyalım şunun canına" çıkışı izleyiciyi meraklandırıyor. işte Adım Farah 20. bölüm izle full HD ekranı..

Cumartesi günleri ekrana gelen Adım Farah dizisi yeni bölüm geri sayım başladı. Feyyaz Duman, Demet Özdemir, Engin Akyürek'in başrollerini paylaştığı Adım Farah dizisinde bu akşam neler yaşanacak merak ediliyor. İzleyicilerin gündeminde ilk sırada yer alan yeni bölüm öncesi araştırmalar hızlanıyor. Tahir'den Farah'a gelen, "Hadi okuyalım şunun canına" çıkışının ardından Behram'ın akıbeti ne olacak merak ediliyor. Son bölümün ardından 11 Kasım Cumartesi günü ekrana gelecek yeni bölümde kasadaki görüntüyü geri almaya çok yaklaşan Tahir beklenmedik bir durumla karşılaşıyor. Farah da Behnam’ın evlilik sürpriziyle köşeye sıkışınca olanlar oluyor. Tüm bunlar ve daha fazlası 11 Kasım Cumartesi saat 20.00'da Adım Farah 20. bölüm izleme ekranında..

FOX TV ADIM FARAH 20. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ADIM FARAH 20. BÖLÜM ÖZETİ

11 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak Adım Farah 20. bölümde kasadaki görüntüyü geri almaya çok yaklaşan Tahir beklenmedik bir durumla karşılaşıyor. Farah da Behnam’ın evlilik sürpriziyle köşeye sıkışıyor. Ancak birbirlerinin aşkından güç alan Farah ve Tahir’in bu sefer Behnam’ın kazanmasına izin vermeye hiç niyeti yok. Behnam’la imam nikahı kıyılmak üzere olan Farah, bir şekilde nikahın kıyılmasını engellemeye çalışır. Behnam Tahir’i Türkiye-İran sınırına yakın, gizli hücrelerinden birine gönderdiğini Farah’a söyler. Farah büyük bir tehlike içinde olduğundan habersiz Tahir’i kurtarmanın bir yolunu bulmaya çalışır. Tahir’in İran’daki hücreden kaçmayı başarıp büyük bir kozla İstanbul’a dönmesi, Behnam’ın başına beklemediği yeni dertler açacaktır. Tahir orada Farah’ın annesinin de tutulduğuna dair bir ipucu yakalar. Mehmet kardeşinin dosyasına ulaşmak için Tahir’in, Tahir ise Farah’ın annesinin yaşama ihtimalini teyit etmek için Mehmet’in yardımını alır. Merjan farkında olmadan Farah’ın, Behnam’la ilgili bir gerçeği keşfetmesini sağlar. Tüm bunlar ve daha fazlası Adım Farah 20. bölümde..

Adım Farah 19. bölümüyle 4 Kasım

ADIM FARAH OYUNCULARI

Adım Farah dizisi oyuncu kadrosunda Demet Özdemir ve Engin Akyürek başta olmak üzere Fırat Tanış, Feyyaz Duman, Rastin Pahnahad, Lale Başar, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan, Burcu Türünz, Hatice Aslan, Derya Pınar Ak, Mert Doğan gibi isimler yer alıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ