Adım Farah 23 Bölüm İzle Tek Parça! Adım Farah Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

2 Aralık Cumartesi günü yeni bölümü yayınlanan Adım Farah'ta geri sayım başladı. Bu sezon final yapacak olan Adım Farah yeni bölümde Behram'ın annesinin elinden kurtarılan Farah'ın annesi ölüm kalım savaşına girdi. Farah test sonuçlarını değiştirdi ve annesine kavuştu. İşte Adım Farah 23 bölüm izle tek parça ekranı..

Adım Farah 23 bölüm izle ekranı geldi. 2 Aralık Cumartesi günü ekrana gelen Adım Farah 23. bölümde Farah annesine kavuştu. Seyircileri ekran başına çivileyen Adım Farah yeni bölümde Tahir abisi Mehmet'i polisliğe geri döndürdü. Bu akşam 23. bölümüyle yayında olacak Adım Farah dizisinde Farah annesine kavuşmanın sevincini yaşamadan yine türlü oyunların içine düştü. Behram'a doktoran ilik nakli uyarısı geldi. Yeni bölüme, "Mafyanın abisi polis diyorlar" sözü damga vurdu. Mehmet Tahir'i hiç olmayacak bir işin içine soktu. Farah'ın tek derdi annesi olurken büyük kavuşmayı görenler gözyaşlarına boğuldu. Kerimşah'ı kaçırmaya kalkanlar tuzağa düştü. Yeni bölümde Kerimşah, hayatını kurtaran kişinin babası Behram olduğunu öğrenince annesi Farah'a cephe aldı. İşte Adım Farah 23 bölüm izle tek parça ekranı..

FOX TV ADIM FARAH 23 BÖLÜM CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

2 ARALIK 2023 ADIM FARAH 23. BÖLÜM ÖZETİ

İlgiyle takip edilen Adım Farah dizisi yeni bölüme yıllardır görmediği annesine kavuşan Farah damga vuruyor. 2 Aralık Cumartesi günü ekrandaki yerini alan Adım Farah 23. bölümde Farah ve Tahir, Kerimşah’ın yeniden ilik nakline ihtiyacı olduğunu Behnam’a inandırıyor. Ama sonrasında Farah ve Tahir için işler hiç de kolay olmuyor. Mehmet üzerine atılan iftiradan sıyrılıp masumiyetini ispat etmek için kardeşi Tahir’le iş birliği yapıyor. Yeni bölüme Mehmet'in, "Mafyanın abisi polis" lafı damga vuruyor. Bu iş birliği sonrası Mehmet polisliğe geri dönüyor fakat emniyette iki kardeşi kötü bir sürpriz bekliyor. Farah ise annesini kurtarmak üzereyken Behnam’dan beklenmedik bir hareketle karşı karşıya kalınca ne yapacağını şaşırıyor. Kerimşah'ın hayatını kurtardığını düşünen Behnam'ın intikamı kötü oluyor. Demet Özdemir hayranları ekran başında hop oturup hop kalkıyor. Adım Farah 23. bölümüyle 2 Aralık Cumartesi saat 20.00'de! Kaçırmayın..

ADIM FARAH DİZİSİ OYUNCULARI

Adım Farah dizisi oyuncuları arasında Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Feyyaz Duman, Rastin Pahnahad, Lale Başar, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan, Burcu Türünz, Hatice Aslan, Derya Pınar Ak, Mert Doğan gibi isimler bulunuyor.

SON DAKİKA HABERLERİ