Adım Farah günü değişti mi? Adım Farah günü neden değişti?

Adım Farah dizisinin yayın gününde değişiklik yapıldığı gündeme bomba gibi düştü. Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Adım Farah, yayın günü değişikliğiyle izleyicilerini şaşırttı.

ADIM FARAH GÜNÜ DEĞİŞTİ Mİ?

Fox Tv ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen ve başrollerini Engin Akyürek ile Demet Özdemir'in paylaştığı Adım Farah dizisinin yayın günü değişti. Dizi, daha önce her Çarşamba izleyicisiyle buluşurken, artık Cumartesi günleri sevenleriyle buluşacak.

ADIM FARAH GÜNÜ NEDEN DEĞİŞTİ?

Peki, bu değişikliğin nedeni neydi? Son dönemlerde Adım Farah'ın reytinglerinde yaşanan düşüş, dizi yönetiminin yayın gününü değiştirmesine neden oldu. Dizi, reytinglerini artırmak ve daha geniş bir kitleye ulaşmak amacıyla Cumartesi gününe taşındı.

ADIM FARAH SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Diziye dair son bölümde yaşanan gelişmeler de merak konusu. Tahir'in şirkete ortak olması, bu durumu fırsat bilen Haluk'un hisselerini Tahir'e devretmesi ve ardından kaybolması, İran'da ki bağlantıları tedirgin eden Behnam'ı zor durumda bırakıyor. Behnam'ın yokluğunda ise Farah, Tahir'i intikam planından vazgeçirmeye çalışıyor. Ancak, Farah ile Tahir arasında yaşananlar, sırların ortaya çıkmasına neden oluyor. Öte yandan, Ali Galip'in vasiyetinin açılmasıyla şirket hisselerini kimin aldığı herkesi şoke ediyor. Mehmet'in yaşadığı olaylar ise izleyicilere adrenalin dolu anlar yaşattı.

Yeni yayın gününde Adım Farah dizisinin nasıl bir reyting alacağı ve izleyici kitlesini ne şekilde etkileyeceği merakla bekleniyor. Dizi hakkında tüm güncel gelişmeleri takip etmek için Fox Tv'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber