Af Yasası SON DAKİKA BUGÜN 2024: 8. Yargı Paketi Af Çıkacak Mı? 8. Yargı Paketi Ne Zaman Çıkacak? 8. Yargı Paketi Son Dakika Af

8. Yargı Paketi son dakika af gelişmeleri merak konusu oldu. Çok sayıda yükümlü ve ailelerinin dört gözle beklediği 8. yargı paketi son durum belli oldu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç 8. yargı paketi taslağı açıklandı. Peki, 8 yargı paketi ne zaman çıkacak? İşte 8. yargı paketi son dakika af..

8 yargı paketi son durum araştırması yapan milyonlarca vatandaşa flaş detaylar geldi. 8 yargı paketi 2024 detayları takibinde yer alan milyonlarca yükümlü ve aileleri af çıkacak mı sorusuna yanıt aramaya koyuldu. Gündemin en önemli maddelerinden olan yargı paketi 2024 son dakika gelişmesi geldi. Meclis'e gelmesi beklenen kanun teklifi ardından 70'ten fazla madde kabule sunulacağı açıklandı. TBMM onayı ardından Resmi Gazete'de yayımlanacak yeni düzenlemenin yürürlüğe gireceği belli oldu. 8. yargı paketi taslağı incelendi. Peki, 8 yargı paketi ne zaman çıkacak? İşte 8. yargı paketi son dakika af detayı..

8. YARGI PAKETİ SON DAKİKA AF

Hükümlüler ile ailelerinin gündeminde ilk sırada yer alan 8. yargı paketi af son dakika gelişmesi geldi. Yargı Hizmetlerinin Etkinliğinin Artırılması Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi için nefesler tutuldu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç 8. Yargı Paketi süreci için, "70'ten fazla maddeden oluşan bir paket söz konusu, taslak söz konusu. Milletvekillerimiz bunlara yenilerini ilave edebilir ya da uygun görmeyebilir. Takdir onların. 7 tane yargı paketi Meclis'imizde yasalaştı. Şimdi 8'incisi yapıyoruz" dedi. 8. yargı paketi af çıkacak mı henüz netleşmedi.

8. YARGI PAKETİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

8. Yargı paketi ne zaman çıkacak merak edenler için hemen belirtelim ki tarih henüz netleşmedi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç 8. yargı paketi açıklamasında, "Henüz taslak aşamasında. Son şekli verilmek üzere. Uzun süredir çalışma gerçekleştiriyoruz. Cevdet Yılmaz başkanlığında değerlendirdik. Yakın zamanda vekillerimize sunulacak. Takvim çok uzamaz. Meclis ara vermeden, Şubat sonu gibi Meclis'te görüşülür" diye konuştu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber