AĞUSTOS AYI İOKBS BURS PARASI NE ZAMAN YATACAK? İOKBS Bursluluk Parası Yattı Mı?

17 Ağustos Cumartesi gününün gelişiyle gözler İOKBS burslarına odaklandı. Her ay MEB tarafından ödenen İOKBS bursu alan 5,6,7,8 ile 9,10 ve 11'nci sınıf öğrencileri ödemelerin ne zaman yapılacağına odaklandı. Peki, Ağustos 2024 İOKBS bursu yattı mı? İOKBS bursu ne zaman yatacak 2024? İşte yanıtı..

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 5,6,7,8 ile 9,10 ve 11'nci sınıf öğrencilerine verilen ağustos ayı bursları araştırıldı. Her ay öğrencilerin hesaplarına yatırılan İOKBS burs ödemelerinin ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Devletten bursluluk ücreti alan öğrenciler her ay düzenli olarak ödemelerine kavuşuyor. Peki, ağustos 2024 İOKBS bursu yattı mı? İOKBS bursu ne zaman yatacak 2024? İşte yanıtı..

AĞUSTOS AYI İOKBS BURS PARASI NE ZAMAN YATACAK?

MEB 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin faydalandığı İOKBS bursu ödemeleri her ayın 25'inde hesaplara geçiyor. İOKBS bursluluk ücreti ödemeleri şehirlere göre farklılık gösteriyor. Burslar her ayın 25'ine kadar hesaplara geçmiş oluyor. e-Okul üzerinden sorgulama yapılabilen İOKBS bursunun hesaplara yatıp yatmadığı sorgulama ekranından öğrenilebiliyor. İOKBS bursu sorgulama için e-Okul VBS sayfasına giriş yapmanız gerekiyor. Vakıfbank ve PTT aracılığıyla yapılan İOKBS ödemeleri için e-Okul sayfasına girerek T.C. kimlik numaranız ve öğrenci numaranızla giriş yapabilirsiniz.

E-OKUL İOKBS BURS SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber