AH LEYLA VAH KEREM FİLMİ İLK KEZ EKRANDA: Ah Leyla Vah Kerem Filmi Konusu Ne? Ah Leyla Vah Kerem Oyuncuları

Yerli romantik komedi filmi Ah Leyla Vah Kerem konusu araştırılmaya başladı. 21 Mayıs Salı Now TV yayın akışı listesinde yer alan Ah Leyla Vah Kerem filmi ilk kez ekrana çıkıyor. Gün Doğa Sarı’nın yönettiği Ah Leyla Vah Kerem filmi izleyici karşısına çıktı. Peki, Ah Leyla Vah Kerem filmi konusu ne? Ah Leyla Vah Kerem oyuncuları kim? İşte yanıtı..

Günün yorgunluğunu televizyon karşısında atmak isteyen vatandaşlara Ah Leyla Vah Kerem filmi önerisi geldi. 21 Mayıs Now TV yayın akışı listesine adını yazdıran Ah Leyla Vah Kerem filmi konusu araştırılmaya başladı. Televizyonda ilk kez yayınlanacak komedi türü Ah Leyla Vah Kerem filminde yeni evlenen Leyla ile Kerem çiftinin hikayesi işleniyor. Roma'da evlenen Leyla ile Kerem öve öve bitirilemeyen aileleriyle tanışınca olanlar oldu. Çapkın baba, dolandırıcı kardeş, büyücü hala, kumarbaz abi ve işveli yengenin yer aldığı Ah Leyla Vah Kerem filmi izle geldi. İşte Ah Leyla Vah Kerem filmi oyuncuları..

AH LEYLA VAH KEREM FİLMİ KONUSU

Ah Leyla Vah Kerem filmi konusu şöyle; Leyla ve Kerem İtalya’da tanışıp evlenen genç bir çift. Pandemi döneminde tek başlarına evlenen Leyla ile Kerem çiftinin aileleriyle tanışma zamanı geldi. Her şey normale döndü derken sıra Leyla’nın ailesiyle tanışmaya gelince olanlar oldu. Anne ve babasını kazada kaybeden Kerem için eşinin ailesiyle tanışmak büyük heyecan sebebi oldu. Çok gergin olan Leyla tüm ailesini olduğundan farklı anlatınca işler karıştı. Leyla ne kadar dirense de gerçekler ortaya çıktı ve dolandırıcı kardeş Levent yüzünden düştükleri nezarethane hikayeyi başlattı. Dindar görünen abi Mehmet’in kumarhane işletmesi de yalanların tuzu biberi oldu.

AH LEYLA VAH KEREM OYUNCULARI

Aslı Bekiroğlu

Sinan Çalışkanoğlu

Necat Bayar

Betigül Ceylan

Levent Sülün

Ceren Taşçı

Nilgün İsmailoğlu

Caner Çeleksiz

Kuzey Çorbacı

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber