AHES GAYRİMENKUL HALKA ARZ NE ZAMAN? Ahes Gayrimenkul Kaç Lot Verir? Ahes Gayrimenkul Halka Arz Katılım Endeksine Uygun Mu?

Halka arz takvimine giriş yapan Ahes Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bilgileri belli oldu. Yatırımcıların odak noktası olan Ahes Gayrimenkul hisse kodu AHSGY olarak belirlendi. Borsada işleme girecek olan Ahes Gayrimenkul halka arz tarihi belli oldu. Peki, Ahes Gayrimenkul halka arz ne zaman? Ahes Gayrimenkul kaç lot verir? İşte yanıtı..

Halka arz alım satım yapan vatandaşlar için yeni hisse duyurusu yapıldı. Borsada AHSGY hisse koduyla işlem görecek olan Ahes Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yatırımcıların odak noktası oldu. Sermaye Piyasası Kurulu onayından geçen Ahes Gayrimenkul halka arz fiyatı 25,20 TL olarak belirlendi. Peki, Ahes Gayrimenkul halka arz ne zaman? Ahes Gayrimenkul kaç lot verir? Ahes Gayrimenkul halka arz katılım endeksine uygun mu? İşte merak edilenler..

AHES GAYRİMENKUL HALKA ARZ NE ZAMAN?

Ahes Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz 21-22-23 Ağustos günleri talep toplayacak. Halka arz büyüklüğü 1,2 milyar TL olarak belirlenen Ahes GYO halka açıklık oranı ise yüzde 25,64 olarak açıklandı. Toplamda 50 milyon adet lot dağıtılacak olan Ahes Gayrimenkul bireysele eşit dağıtım yoluyla hisselerini paylaştıracak. T1 ve T2 bakiyelerin kullanılamayacağı Ahes Gayrimenkul halka arz fonlarının yüzde 5-10 finansal borç ödeme için kullanacak.

AHES GAYRİMENKUL HALKA ARZ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Ağustos ayı halka arz takvimine giriş yapan Ahes Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz katılım endeksine uygun olarak işlem görecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber